Top 5 filme de urmărit cu familia în ziua de Paște! Locul trei nu dă greș niciodată

Ultima actualizare:

Paștele este un prilej minunat de a petrece timp alături de cei dragi. Vrem să ne odihnim, să ne relaxăm și să adunăm momente frumoase alături de familie. Totodată este ocazia minunată de a face activități alături de copii. Pentru asta noi v-am pregătit o listă cu 5 filme ideale de văzut alături de cei mici!

iepuras paste6 png

Câinele care a salvat Paștele

Părinții trebuie să știe că "Câinele care a salvat Paștele" este al cincilea dintr-o serie de filme de sărbători despre Zeus, un câine de urmărit fericit și plin de noroc, și despre răufăcătorii neîndemânatici pe care îi întâlnește, de data aceasta în perioada Paștelui. Câteva secvențe de acțiune ușoară de desene animate îi arată pe băieții răi supuși la căzături, urmăriri și lovituri. Niciun animal nu este vreodată în pericol, iar spiritul filmului este idesl pentru o comedie ușoară și plăcută de văzut alături de cei mici. În concordanță cu tema primăverii, există multe cadre cu copii, animale drăguțe, flori frumoase și un sfârșit fericit!

Cinci eroi de legendă

Iepurașul de Paște se alătură mascotelor de sărbători Moș Crăciun, Zâna Măseluță și Jack Frost pentru a salva lumea de la o pană de curent iminentă. Filmul nominalizat la Globul de Aur îi are în distribuție pe Hugh Jackman, Chris Pine, Isla Fischer și Alec Baldwin, și este o animație perfectă pentru cei mici!

Epoca de Gheață: Misiune de Paște

O animație scurtă de aproape 30 de minute, perfectă de urmărit pentru familiile cu copilași mai mici ce nu sunt atât de răbdători să vadă un film mai lung! Animația aduce în prim plan aventurile personajelor simpatice din Epoa de Gheașă care conduc la prima vânătoare de ouă și care duc la apariția tradiției de Paște! Sid este personajul principal, iar misiunea sa este de a proteja un ou, în timp ce un vechi dușman pune la cale niște planuri malefice.

Peter Rabbit

Peter Rabbit, eroul neastâmpărat și aventuros care a captivat generații întregi de cititori, joacă acum rolul principal în propria sa comedie contemporană simpatică! În film, dușmănia lui Peter cu domnul McGregor (Domhnall Gleeson) escaladează la cote mai mari ca niciodată, în timp ce rivalizează pentru afecțiunea iubitoarei de animale care locuiește alături (Rose Byrne). James Corden, cu un spirit jucăuș și plin de farmec dă voce personajului Peter, alături de Margot Robbie, Elizabeth Debicki și Daisy Ridley care dau voce rolurilor tripleților Flopsy, Mopsy și Cotton-Tail.

Hank și Mike

În această comedie, doi prieteni șomeri își câștigă existența deghizându-se în Iepurașul de Paște. Cei doi însă sunt dați afară de la job și atunci încearcă slujbe care mai de care mai ciudate! Când își dau seama că singura lor șansă este să revină la vechiul job, cei doi prieteni fac tot posibilul să demonstreze ce pot!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
image
actualitate.net
image
actualitate.net