Filmul care nu trebuie ratat de Paște. Puțini români au curaj să vadă producția recomandată de Irina Margareta Nistor

Ultima actualizare:

Celebra Irina Margareta Nistor recomandă, pe canalul ei de Youtube, o serie de filme potrivite pentru a fi vizionate în această Săptămână Sfântă. Totuși, nu despre toate peliculele pe care le-a pomenit a avut lucruri bune de spus.

Irina Margareta Nistor critică un film românesc cu succes / FOTO:  arhivă
Irina Margareta Nistor critică un film românesc cu succes / FOTO: arhivă

Așa cum probabil era de așteptat de pe lista Irinei Margareta Nistor nu putea să lipsească un film clasic și în același timp celebru.

„My Fair Lady, un film cu Audrey Hepburn din anii 60, foarte hollywoodian, este o alegere foarte bună cu ocazia sărbătorilor. Începe cu o grădină de flori și abia atunci apare Eliza. Când am văzut prima dată această peliculă color, la cinema Union, am fost șocată de frumusețea primelor cadre”, spune Irina Margareta Nistor, pe canalul ei de Youtube. 

Margareta Nistor povestește și despre cum puteai să ajungi la cinema pentru a vedea un film color, pe vremea lui Ceaușescu: „Erau cozi imense, puteai să intri foarte greu, doar cu abonament”, își amintește ea.

Irina Margareta Nistor, recomandare indedită: „Exorcistul” 

Desigur, de la recomandări nu putea să lipsească un film horror consacrat, dar într-o variantă nou-nouță, cu Russel Crowe în rolul principal.

„De văzut este și noul Exorcistul, a cărei premieră va avea loc pe 14 aprilie, pusă așa special pentru a nu rula la cinema în timpul Peștelui Catolic. Russel Crowe, actorul care joacă în rolul principal, a declarat că a vrut neapărat să joace acest rol pentru că în copilărie văzuse primul film”, mai spune ea.

Totodată, Margareta Nistor mai recomandă Capra cu trei iezi, filmul cu Maia Morgenstern, care poate fi urmărit pe Netflix sau Dungeons & Dragons. „Copilul care joacă în Capra cu trei iezi este foarte talentat, cred că va avea parte de o carieră strălucită”, a mai spus Irina Margareta Nistor.

Pentru părinții care vor de Paște să meargă cu cei mici la cinematograf, Irina Margareta Nistor recomandă „Academia Iepurașilor”, un film desen animat bun, pe gustul tututor.

Critici la adresa peliculei „Spre nord”

Despre filmul „Spre Nord”, regizat de Mihai Mincan, Irina Margareta Nistor nu are o părere prea bună, deși, spune ea, l-a văzut de două ori.

„Am zis să mă duc a doua oară să îl văd, pentru că prima dată nu m-a impresionat deloc. Mi s-a zis că are o coloană sonoră superbă, pe care o pot auzi doar dacă merg într-o sală mai mare de cinema. Într-adevăr contează, dar nu este suficient de intens personajul principal. Aici trebuie să mai lucrăm.

Uite, în cazul filmului „Ramon”, lucrurile stau altfel. Actorului chiar i-a ieșit, te uiți și vrei să îi câștige inima acelei fete!” a mai spus, tot pe Youtube, Irina Margareta Nistor.

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net