Aşa arată reuniunea familiilor din showbiz! Cum au apărut vedetele la lansarea fimului Ramon

Ultima actualizare:

Trofeul pentru cea mai spectaculoasă lansare a unui film românesc în cinematografe ar putea fi uşor acordat lui „Ramon”, noua producţie regizată de Jesús del Cerro, ce îl are în rolul principal pe Pavel Bartoş. Evenimentul a avut loc marţi seară, în mai multe cinematografe din Băneasa, simultan, şi a „plouat” cu personalităţi ale lumii mondene autohtone. 

Pavel Bartoș a venit la eveniment împreună cu soția  sa, Anca, și cu două dintre fetițele sale
Pavel Bartoș a venit la eveniment împreună cu soția sa, Anca, și cu două dintre fetițele sale

Marţi seară, filmul „Ramon” a avut premiera simultan în mai multe cinematografe din Băneasa, iar invitaţii la eveniment au fost peste 1.200. Şi în alte oraşe producţia a avut parte de mai multe vizionări de gală, echipa cutreierând ţara într-o caravană cum nu s-a mai văzut.

Smiley și Gina Pistol au fost foarte  bine dispuși cu ocazia lansării noului  film, „Ramon”
Smiley și Gina Pistol au fost foarte bine dispuși cu ocazia lansării noului film, „Ramon”

Dar evenimentul de la Bucureşti a fost de departe unul dintre cele mai spectaculoase, ce a reunit zeci de personalităţi din showbizul autohton... În centrul atenţiei, cum era de aşteptat, a fost protagonistul, Pavel Bartoş (48 de ani), care a sosit la lansare împreună cu soţia, Anca, şi cu două dintre fiicele sale, Rita (14 ani) şi Sofie (9 ani), cea mare, Eva (18 ani), fiind plecată în această perioadă în Londra, la studii.

Regizorul Jesús del Cerro a avut  două partenere, mama și mătușa sa
Regizorul Jesús del Cerro a avut două partenere, mama și mătușa sa

Au participat la lansare şi actriţele Elvira Deatcu (50 de ani) şi Andreea Vasile (39 de ani), care au şi ele roluri principale, dar şi Smiley, care şi el face parte din distribuţie. Cântăreţul a fost însoţit de iubita lui, Gina Pistol (42 de ani), iar cuplul a strălucit, la propriu, căci a fost solicitat în foarte multe dintre fotografiile care s-au făcut la eveniment.

Adela Popescu  nu putea  rata o poză  cu afișul  filmului
Adela Popescu nu putea rata o poză cu afișul filmului

Actorul Alexandru Ion (35 de ani), şi el parte din proiect, a sosit la gală cu logodnica lui, dar şi cu mare parte dintre colegii din serialul „Lia – Soţia soţului meu” de la Antena 1, precum Ioana Blaj (35 de ani), care a venit cu soţul ei, producătorul Ducu Ion (41 de ani). 

Andreea Esca  nu lipseşte de la  evenimentele  organizate  de Pavel  Bartoș
Andreea Esca nu lipseşte de la evenimentele organizate de Pavel Bartoș

Smiley şi Gina Pistol, în centrul atenţiei 

Cu ocazia evenimentului am aflat ce proiecte noi se pregătesc. „Toată luna februarie suntem cu «Ramon» în caravană prin ţară, în martie plec la Los Angeles şi în aprilie încep filmările pentru noul film, «Miami Beach 2»”, a declarat, pentru Click!, Jesús del Cerro. „Este a doua oară când interpretez rolul unui regizor.

Actrița  Diana Sar  s-a pozat  și ea cu  regizorul  și cu Pavel
Actrița Diana Sar s-a pozat și ea cu regizorul și cu Pavel

Mereu primesc roluri din acestea, de regizor, de şef. Aş vrea să joc o dată şi un miliardar. Nici în televiziune nu mi-am dorit să fac o carieră, dar mi s-a întâmplat. La fel a fost şi cu rolurile în seriale şi filme. Nu am dorit neapărat, dar am primit. Eu când eram mic voiam să fiu doar producător muzical şi manager”, a mărturisit şi Smiley. 

Daniel Nuță a venit și el  la eveniment, să-și susțină colegii
Daniel Nuță a venit și el la eveniment, să-și susțină colegii

Jesús del Cerro (54 de ani), regizorul, a sosit la evenimentul de lansare cu mama şi cu mătuşa sa din Spania, care a venit în România special pentru această gală.

Jean Gavril nu putea nici el  să rateze evenimentul, fiind mare  fan al noilor filme românești
Jean Gavril nu putea nici el să rateze evenimentul, fiind mare fan al noilor filme românești

Având în vedere succesul evenimentului, e clar că Pavel Bartoş este foarte iubit, iar noul său film, „Ramon”, e unul dintre cele mai aşteptate, căci a reuşit să aducă la vizionarea oficială foarte mulţi mondeni: Andreea Esca, Alexia Eram, Horia Brenciu, Adrian Nartea, Daniel Niţă, Victor Dorobanţu, Selly, Adela Popescu, Theo Rose, Denis Hanganu, Dan Diaconescu, Sorana, Kira Hagi, Mihai şi Elvira Petre, Bursucu, Denis de la The Motans, fraţii Gogan şi mulţi alţii. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net