Irina Margareta Nistor, reacție dură față de actorii din serialul „Clanul”. Iubitul lui Theo Rose nu s-a putut abține

Ultima actualizare:

Irina Margareta Nistor și-a exprimat opinia dură despre serialul „Clanul" de la PRO TV, chiar de față cu regizorul Anghel Damian. Criticul de film a spus fără menajamente tot ceea ce crede despre această producție, iar momentul a fost unul destul de tensionant.

Irina Margareta Nistor, reacție dură față de distribuția din Clanul
Irina Margareta Nistor, reacție dură față de distribuția din Clanul

„Vocea filmelor”, așa cum mai este poreclită, Irina Margareta Nistor a fost invitată în cadrul podcast-ului „La mijloc”, unde a avut ocazia să-și exprime în mod public o mare nedumerire despre serialul regizat de iubitul lui Theo Rose.

Atunci când a venit vorba despre faptul că cei de la PRO TV i-au spus că va prezenta pentru români Gala Oscarurilor de anul acesta, alături de un actor din serialul „Clanul", Irina Margareta Nistor a spus că vrea să știe despre cine este vorba mai exact, pentru că nu cunoaște toată distribuția.

Se pare că de la această remarcă s-a aprins scânteia... Căci a urmat un moment destul de sensibil în cadrul podcast-ului respectiv și totul a fost agravat de faptul că Irina Margareta Nistor a adăugat că ”toți actorii seamănă foarte mult între ei”.

Irina Margareta Nistor, despre serialul „Clanul”: „M-am uitat la primele episoade și nu înțeleg”

Eu m-am uitat la primele episoade și eu nu înțeleg… Actorii ăia seamănă toți între ei. Eu nu știu care e unul, care e altul. Zic, mă, măcar în Franța, când e polițist scrie polițist pe el, că și lor li se întâmplă. Că și polițistul arată ca răufăcătorul. Nu știu cum îl cheamă pe unul, cum îl cheamă pe altul. Ăia doi frați, de exemplu”, a spus criticul de film.

Anghel Damian i-a dat replica imediat

Anghel Damian, contrariat față de părerea Irinei Margareta Nistor
Anghel Damian, contrariat față de părerea Irinei Margareta Nistor

Aceste comentarii au trezit o reacție vizibil contrariată din partea lui Anghel Damian.„Marian Olteanu și Denis Hanganu nu seamănă. Nu seamănă deloc din punctul meu de vedere, mai ales că unul e blond, unul e brunet. În momentul în care urmărești un serial cap-coadă, se separă lucrurile”, i-a replicat Irinei Margareta Nistor regizorul serialului „Clanul”, Anghel Damian.

S-a luat și de interpreții personajelor principale

Marian Olteanu și Denis Hanganu sunt frați în serialul „Clanul” / foto: PRO TV
Marian Olteanu și Denis Hanganu sunt frați în serialul „Clanul” / foto: PRO TV

Și discuția a continuat... „Da, da, pentru că tu îi cunoști. Ai spus două nume pe care nu le știu. Uite, Corneliu Porumboiu a avut actori absolut extraordinari (n.r. - în filmul „A fost sau n-a fost”), actori din teatrele de provincie. Nu știam pe nici unul. Până am învățat pe fiecare cum îi cheamă, a durat”, a mai spus Irina Nistor.

E prima oară când aud remarca asta”, i-a mai spus Anghel Damian. „Pentru că nu îndrăznește nimeni să-ți spună. Asta e, eu îmi asum”, a replicat ferm Irina Margareta Nistor.

Cum nu îndrăznește nimeni? Dar ce aș putea să fac? E o părere, nu?”, a reacționat regizorul de la „Clanul”. „Trebuie să aibă ceva… Și multe dintre fete, cam toate sunt la fel, nu în Clanul, ci în filmele românești mă refer, în general”, a mai completat Irina Margareta Nistor.

Evident, eu am ales castingul, dar există și un ghid când alegi”, a mai spus Anghel. „Uite, la Vlad (n.r. - făcând referire la serialul cu același nume, care a fost produs tot de PRO TV), îi distingeam perfect”, a concluzionat Margareta Nistor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
image
actualitate.net
image
actualitate.net