Surpriză pentru fanii serialului „Clanul”. O brunetă sexy și rea își face apariția în episodul de duminică

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

În următorul episod din "Clanul" telespectatorii vor face cunoștință cu un nou personaj interesat care are legătură cu Constănțeanu. Acesta este interpretat de îndrăgita actrița Maria Obretin (45 de ani), pe care ați mai văzut-o și în "Vlad". În îndrăgitul serial de la Pro TV ea va avea un personaj dur și special, după cum chiar ea ne-a spus în interviul exclusiv pe care ni l-a acordat.

Maria Obretin joaca in Clanul
Maria Obretin joaca in Clanul

Click!: Ce ne poți spune Maria despre rolul tău din "Clanul"?

Maria Obretin: Rolul meu este cel al unei femei foarte puternice, o femeie mișto. E un rol interesant și mă bucur că fac parte din această echipă de profesioniști. E un serial foarte bine făcut și chiar e o bucurie să faci parte din el.

Ai filmat ceva greu până acum?

A fost greu că a fost foarte frig la filmări, pentru că am filmat mult iarna (între timp filmările pentru sezonul doi s-au încheiat). În rest, din fericire, am parteneri atenți și generoși cu care am lucrat foarte bine și care m-au ajutat...

E cam aceeași echipă de la "Vlad"...

Vorbesc de echipa din culise, da, mulți sunt de la "Vlad", dar vorbesc de domnul George Mihăiță, de George Ivașcu, cu care am avut secvențe de filmat.

Maria Obretin la gala Gopo
Maria Obretin la gala Gopo

Cum a fost? Tu oricum ai multă experiență ... 

Da, așa este. Nu mi se pare greu, domnul Mihăiță are experiență și e așezat foarte bine și frumos în personajul lui din serial. Am repetat împreună puțin, m-a ajutat să intru în atmosferă și apoi lucrurile au mers după aceea pe încredere.

Mai ai timp și pentru alte proiecte?

Sigur că da. Teatrul este constant în viața mea, filmul și televiziunea sunt întâmplări fericite. Zilele de filmare nu sunt așa multe, sunt adunate și se trage într-un ritm foarte ok.

Maria Obretin a jucat și în Umbre
Maria Obretin a jucat și în Umbre

Ai agenda încărcată pînă la final de an?

Nu, dar din mai voi fi disponibilă pentru alte proiecte. Nu știu ce se va mai întâmpla dar acesta este farmecul acestei vieți că nu știi niciodată ce va urma. Nu am agenda încărcată, dacă se mai ivesc proiecte sunt disponibilă.

Nu ai mai primit între timp alte oferte de film, serial..

Păi nu, că este destul de greu să primești alte oferte de serial din moment ce joci într-unul la Pro TV. Și de filme, nu neapărat. Momentan.