INTERVIU EXCLUSIV Motivul pentru care Adrian Nartea nu a plecat la «Survivor»

Cel mai iubit actor din ultimii ani, datorită personajului din serialul „Vlad”, a rămas Adrian Nartea (40 de ani), care încă are o mulţime de fani. Aceştia şi-ar fi dorit să-l vadă mai departe pe micile ecrane, poate la „Survivor”,  unde se zvonea că va participa. L-am întâlnit marţi seară la vizionarea de gală a filmului „Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore” şi l-am descusut despre ultimele noutăţi din viaţa lui.

image
Adrian Nartea și Alina își mai doresc un băiețel, dar momentan mai așteaptă

Click!: Ce mai faci, Adrian Nartea?

Adrian Nartea: Sunt bine. Când nu sunt acasă cu fetele, cu toate 3, am treabă, vin la filme, fac campanii. Şi, mă pregătesc. M-am tuns, acum două zile, pentru că trebuie să fac nişte teste de look, pentru un rol. Nu o să fie pe TV, o să fie un film.

Ştiam că faci un film. Acum, vorbeşti de un alt proiect?

Cel de la Cluj se mai amână, din motive obiective. Însă filmul regizat de Cătălin Saizescu, „Visul”, e în postproducţie, practic. Acolo a fost un rol secundar. Nu a fost ceva extraordinar, dar a fost foarte mişto, ca idee. Am mai fost distribuit în filmul lui Iura Luncaşu, „Love Sorry”. Şi în acela am un rol secundar. A fost filmat anul trecut, în vară.

Dar ai în continuare contract cu PRO TV-ul?

Da. În continuare, sunt în ograda PRO-ului. Lucrurile se întâmplă. Acum, să vedem, ce şi cum.

image
Actorul din "Vlad" a mai participat la reality-show-ul "Fort Boyard", tot la PRO TV

«Au trecut 4 ani de la operație, sunt ok»

Toată lumea se aşteaptă să faci un nou serial.

Şi eu aştept să mai fac un nou serial, dar sunt încă în umbra lui Vlad. Este foarte greu ca eu să ies din imaginea „Vlad”, cel puţin pentru încă un an. E complicat pentru orice producţie să se asocieze cu Adrian Nartea şi să îmi dea altceva. Trebuie să fie cu totul diferit.

Ei vor să treacă timpul casă poţi să faci altceva? Ca dacă ţi se dă un rol mai puternic, reuşeşti să scapi de imaginea „Vlad”.

Ce rol poate să fie mai puternic decât Vlad? E destul de complicat. Dar nu se ştie niciodată. Rămânem cu toate oportunităţile deschise.

Citește și: Adrian Nartea, fugărit de polițiști înarmați pe străzile din Istanbul! Cele mai inedite povești din culisele serialul "Vlad"

image
Ar fi dorit să meargă la "Survivor"

Ce-ţi fac fetele, Mara şi Petra?

Sunt bine. Petra, tocmai am primit un video în care o imită pe maică-sa, cântând. Petra are 1 an şi o lună, Mara are 6 ani. Sunt bine, slavă Domnului. Avem o vară în faţă şi abia aşteptăm, sincer.

În continuare, faci reclame şi prezinţi evenimente?

Tocmai am semnat cu două campanii destul de importante. Lucrurile merg înainte.

Cum eşti cu sănătatea?

Foarte bine. Nu mai am probleme, de-atunci, şi ştiam că nu o să mai am, dar, într-adevăr, fac check-up-uri şi controale, cum face orice om normal.

Citește și: Adi Nartea: “Aveam o tumoare în cap. Mi-au spus că voi rămâne desfigurat“. Actorul din "Vlad", operat de două ori, în Franța

La ce perioadă le faci?

La un an. Au trecut 4 ani de atunci, de la operaţie. Şi, un an, de când am mărturisit, la Măruţă. Lumea mă mai întreabă ce se întâmplă, dar, la momentul ăsta, nu are ce să se mai întâmple. Sunt foarte OK. Chiar mai bine de-atât.

Alina, soţia ta, ce face?

Bine. Îşi revine după postnatal. Şi începe să facă make-up.

Şi, vă gândiţi la alţi copii?

Eu, totuşi, vreau şi un băiat. Dar, nu se ştie. E cam complicat să forţezi nota. Aştept să îşi revină, să mai facă şi ea un machiaj, două. Să mai facă şi ea puţină carieră în make-up. După aceea, mai vedem noi.

image
Nartea joacă squash, aleargă și e mare sportiv

Tu ai fost la „Ford Boyard”... Se spunea că o să mergi la reality show-ul „Survivor”, te-ai fi dus?

Aş fi vrut să mă duc, sincer, şi am fost în cumpănă destul de mult timp, dar nu puteam să îmi las fetele singure.

Dar nu te gândeai că te-ai fi putut răni?

Nu, de asta nu îmi era frică, absolut deloc. Pur şi simplu, faptul că să stau departe de fetele mele, mi-ar fi fost extrem de greu. Nu vreau să mă laud, dar sunt foarte implicat în creşterea copiilor. Şi, atunci, să mă rup de ele şi să o las doar pe Alina... Că noi nu prea suntem adepţii bonelor, nu prea am vrut. Ca să le creştem cum suntem noi, nu cum sunt bonele. Nu că e ceva rău, dar ca idee, mi-era foarte greu, şi, la final, a fost decizia că e complicat. Eu sunt competitiv şi sigur aş fi stat mai mult decât... Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
pistolul cu bile bacau jpeg
taul mare rosia jpeg
image
image
image
image
Ion Hristescu png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
cub bromania png
cub anca androne png
Gollum, într o secvenţă din Stăpânul Inelelor jpeg