Iată secretele tăticilor VIP! Smiley, Adi Nartea şi Radu Vâlcan spun totul despre viaţa de părinte

Ultima actualizare:

    Smiley o ajută pe Gina Pistol cu tot ce e nevoie pentru micuța Josephine
Smiley o ajută pe Gina Pistol cu tot ce e nevoie pentru micuța Josephine

2021 continuă să fie un an cu mulţi bebeluşi în showbiz, dovadă că artiştii noştri nu s-au plictisit în pandemie! Unii au devenit sau vor deveni părinţi pentru prima dată, precum Smiley, Dani Oţil sau Sergiu Negoţiu Pilloff, iar alţii, precum Adi Nartea, Cabral, Denis Ştefan, Radu Vâlcan sau Marius Moldovan sunt fericiţi că familia lor se măreşte din nou.

Smiley  a deschis în acest an „seria” taţilor VIP, apoi Adi Nartea din “Vlad” şi dansatorul Marius Moldovan, partenerul Flaviei. Smiley (37 de ani) e la prima “aventură” de acest fel şi i-a povestit lui Cătălin Măruţă că el şi Gina Pistol (40 de ani) se descurcă de minune cu Josefine.

“Dacă avem treabă la farmacie mergem o dată şi bine, dimineaţa mă trezesc un pic mai devreme, la un 7.30-8.00, suntem foarte bucuroşi pentru că doarme noaptea, nu a avut colici sau probleme de genul ăsta. Cred că am avut vreo două nopţi agitate, este foarte cuminte, e foarte veselă. Momentan noi doi ne ocupăm de ea. Din când în când mai vin şi bunicii ei, acum ne lasă să ne obişnuim, până dăm de greu. Ei aşteaptă telefonul ăla, când o să îi sunăm să ne mai ajute. O schimb când am timp. Deja îi cânt piese de somn”, i-a povestit Smiley lui Măruţă.


    Radu Vâlcan se descurcă cu doi băieți și spune că se va descurca și cu al treilea copil
Radu Vâlcan se descurcă cu doi băieți și spune că se va descurca și cu al treilea copil

În luna aprilie au devenit pentru prima oară părinţi şi Diana Pîrvu şi Sergiu Negoţiu Piloff de la Kanal D, care se ajută unul pe celălalt pentru creşterea micuţei… Josefine. Se pare că acesta este cel mai la modă nume pentru fetiţele născute în 2021!


    Sergiu de la Teo Show e prima oară tătic, dar are deja experiență
Sergiu de la Teo Show e prima oară tătic, dar are deja experiență

Adi Nartea: «La Mara am învăţat, la Petra am practicat»

Dansatorul Marius Moldovan, partenerul şi tatăl copiilor Flaviei Mihăşan (36 de ani), pe care îl ştiţi din show-urile de dans sau de la “Masked Singer”, a devenit tată a doua oară, în mai. “Sunt 100% implicat (zâmbeşte), schimb scutece, îi dau să mănânce, fac baie, tot ce trebuie, la fel ca şi la primul copil”. 


    Marius Moldovan îi este alături Flaviei mereu când are nevoie de el
Marius Moldovan îi este alături Flaviei mereu când are nevoie de el

La rândul lui, Adrian Nartea (39 de ani), interpretul lui Vlad din serialul cu acelaşi nume, de la PRO TV, a devenit şi el tată a doua oară, căci Petra a venit pe lume la început de martie.

“Nu că ajut, dar m-am transformat în «mamă surogat». Dacă la Mara am învăţat cum se face, la Petra am practicat. Nu am avut filmări în aceste două luni jumate şi am reuşit să fiu alături de Alina cu tot ce am putut. Cu suport material fizic şi spiritual de toate felurile, sper că mi-a ieşit aşa puţin, măcar. Şi da, îmi place foarte mult. Adică, spre deosebire de Mara, la Petra pot să zic că am simţit mult mai profund sentimentul matern dacă taţii pot să-l simtă. Te înnobilează când ţii mogâldeaţa aia în braţe, laşi telefon, laşi totul deoparte, te fascinează total. E o perioadă minunată, sincer”, ne-a spus tăticul Nartea.


    Adi Nartea din “Vlad” și-a luat înserios rolul de tată și a doua oară
Adi Nartea din “Vlad” și-a luat înserios rolul de tată și a doua oară

Radu Vâlcan: «Fac orice ca să o ajut pe Adela»

În iulie va naşte şi Adela Popescu (34 de ani), soţia lui Radu Vâlcan (44 de ani). “Am ajutat de la primul copil, de la Alexandru, ne-am împărţit responsabilităţile în funcţie de disponibilitatea celuilalt, nu a fost o ordine. Am făcut tot ce înseamnă spălat, schimbat scutece, mâncat, este firesc şi mai ales la trei copii, asta se impune mai mult ca oricând. Eu fac orice ca să o ajut pe Adela când are nevoie de odihnă. Sunt pregătit”, ne-a povestit şi Vâlcan.

În septembrie vor deveni din nou părinţi şi Denis Ştefan (44 de ani) şi bebeluşa Cristina (29 de ani) de la “Cronica Cârcotaşilor”. Actorul ne-a povestit şi el că “noi doi am crescut copilul, nu existau bone pe atunci. Am făcut tot ce trebuie să facă un tată. Şi o să ajut şi la al doilea când va veni în august”.

Cabral îşi mai doreşte o fetiţă

În toamnă va naşte şi soţia lui Cabral, Andreea Ibacka din “Adela”, iar prezentatorul emisiunii “Ce spun românii” e foarte mândru că va deveni tată a treia oară. Cabral a fost invitat la “Vorbeşte lumea” şi a povestit totul despre sarcina partenerei sale. Andreea l-a anunţat că va fi tătic într-un mod inedit, la terasă, unde se afla şi fiica lor cea mică, Nami­ko.


    Cabral, de 3 x tată, spune că se va descurca foarte bine
Cabral, de 3 x tată, spune că se va descurca foarte bine

„Am primit vestea la o terasă în timp ce încercam să hrănesc copilul numărul 2. Eram în mijlocul unei terase şi mi-a zis: «Am făcut testul. Au ieşit toate liniile. E bingo, bingo, bingo». A fost foarte intens momentul, o să ne rămână peste ani şi ani. Cu asta rămânem în viaţă”, a adăugat Cabral. De asemenea, Cabral şi Andreea Ibacka nu au aflat sexul bebeluşului, dar ştiu sigur că acesta va veni la finalul lui septembrie.

„Nu am aflat sexul bebeluşului, nu ne-a interesat această problemă. E bine că e sănătos. Fiecare cu damblaua lui, o să ne inte­reseze la un moment dat, nu o să ne ţină răbdarea asta. Sănătos să fie. Eu sunt obişnuit cu fete, aia mare e bine, aia mică e bine. Mi-ar fi mai uşor să fie fată”, a mai spus Cabral.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
image
actualitate.net
image
actualitate.net