Este unul dintre cele mai vizionate filme pe Netflix! E filmat în România, durează doar două ore, și s-a bucurat de un succes uriaș

Ultima actualizare:

Filmele românești continuă să fie printre cele mai populare de pe platforma de streaming Netflix, iar „Două inimi” nu face excepție. Pelicula spune povestea lui Lexi, o fată de doar 19 ani, pentru care caietul pe care scrie versuri poate fi biletul de ieșire dintr-o viață plină de greutăți. Însă, chiar în momentul în care are nevoie de el, acesta dispare.

Filmele românești au devenit extrem de populare pe platforma de streaming Netflix, iar după succesul pe care „Două inimi” l-a avut în cinematografe, pelicula reușește să adune și mai mulți fani acum, în mediul online. Filmul s-a lansat în cinematografe pe 30 decembrie, când a reușit să ajungă pe locul doi în box office în țara noastră, fiind depășit doar de „Avatar: Calea Apei”. Iar din 1 mai, „Două inimi” s-a lansat și pe platofrma de streaming Netflix, unde a devenit la fel de apreciat precum în sălile de cinema.

Filmat la Iași, într-o perioadă record, de doar 2 săptămâni, filmul spune povestea lui Lexi, o tânără de doar 19 ani, care duce o viață plină de încercări. Însă, una dintre pasiunile acesteia este muzica, iar caietul în care își scrie versurile va deveni mult mai important decât ar fi crezut. Chiar înainte de o întâlnire importantă, caietul dispare, iar Lexi bănuiește că ar fi ajuns la Zen, un cântăreț arogant de trap. În cele din urmă, cei doi se vor reîntâlni și își vor da seama că au mult mai multe lucruri în comun decât credeau inițial.  

Filmările au durat doar 2 săptămâni

Printre actorii din film se numără și Connect-R / FOTO: cinemagia.ro
Printre actorii din film se numără și Connect-R / FOTO: cinemagia.ro

Filmat la Iași, în doar 2 săptămâni, publicul va putea admira pe ecran nume importante din lumea artistică, cum ar fi Connect-R, Iuliana Beregoi și Ceanu Zheng. Toată producția a avut loc într-un timp record, iar în spatele ei s-au aflat creatorii serialului „Lara”, care au venit cu experiența necesară pentru ca filmul să fie realizat într-un timp atât de scurt.

După lansarea în cinematografe, singurul film care a reușit să depășească „Două Inimi” a fost „Avatar: Calea Apei”, iar succesul filmului continuă acum pe Netflix.  

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net