„Bani, cocaină, femei... erau la ordinea zilei”. Connect-R a scos la iveală noi secrete din perioada în care se droga

Ultima actualizare:

Ștefan Mihalache alias Connect-R uimește din nou. În ultimii ani artistul și-a deschis adesea sufletul în fața marelui public și a vorbit deschis despre problemele din căsnicie și viciile sale. Iar sâmbătă a mai aruncat o serie de declarații-bombă, cu ocazia lansării cărții sale, intitulată „Din livada cu nuci”.

Connect-R a lansat la Bookfest carta sa autobiografică, „Din livada cu nuci” / foto: Click!
Connect-R a lansat la Bookfest carta sa autobiografică, „Din livada cu nuci” / foto: Click!

Evenimentul a avut lor în cadrul târgului de carte Bookfest care s-a încheiat ieri și a avut loc la Romexpo în Capitală.

Connect-R povestește în cartea sa foarte multe amănunte neștiute din biografia lui, așa cum sunt multe care s-au petrecut în perioada în care artistul se droga.

Cântărețul a relatat cu lux de amănunte cum a trecut peste problemele din acea vreme și ce l-a făcut să se oprească din a consuma stupefiante. 

Connect-R: „Sănătatea începea să-mi fie afectată, apăruseră depresiile”

Connect-R și Misha au devenit părinți în 2014, când s-a născut Maya / foto: arhiva personală
Connect-R și Misha au devenit părinți în 2014, când s-a născut Maya / foto: arhiva personală

„Am început să consum droguri, timp de patru ani, din 2009. Începusem să dau de bani, cocaină, femei... Astea erau la ordinea zilei. Practic, începusem să mă autodistrug, zilnic consumam droguri.

Slavă Domnului că m-am oprit la timp! Apartenența la grupul select al celor care fac bani din muzică mi-a transmis: «Haide, fă-o și tu!». Consumul de droguri a dus la degradarea mea. Nu mai eram foarte atent... În 2012 când am scos «Vara nu dorm», m-am simțit iarăși important. Iar felul meu de arata că mă simt important, în acel an, era cam așa: «Hai, cocaina pe masă!

Consumăm cele mai scumpe droguri». Sănătatea începea să-mi fie afectată, apăruseră depresiile, anxietățile... Cum mi-am revemit? Am cunoscut-o pe Mihaela, Misha, fosta mea soție. Când am cunoscut-o, mă drogăm... Când Mihaela a rămas însărcinată, se pregătea să nască, am renunțat la absolut tot. Am pus stop, pur și simplu, drogurilor și femeilor”, a spus Connect-R. 

Connect-R: „Dacă umpli viața cu altceva, nu este greu să te lași”

Connect-R a spus că se gândește la retragerea din showbiz / foto: Alexandru Dolea
Connect-R a spus că se gândește la retragerea din showbiz / foto: Alexandru Dolea

Artistul a povestit că cel mai mult s-a ambiționat să renunțe la consumul de substanțe interzise din dragoste pentru fiica sa. „Ca să fiu clar, nu soția mea m-a determinat să mă las de droguri, ci fetița care urma să se nască. Conștiința mi-a spus: «Gata, vine copilul. Stop».

Fata mea se numește Maya. Mihaela i-a ales numele, dar îmi place foarte mult. Maya, în cultură hindusă, înseamnă iluzie, exact în ceea ce eu trăiam. În cultura rusă, Maya înseamnă început de viață nouă, început de primăvară”, a mai povestit artisul, explicând simbolurile de care s-a agățat pentru a depăși greutățile.

„Ca să te lași de droguri, îți trebuie conștientizare. Atât. Nu mai spun că îți fac rău, îți fac viață un iad, dar și mai important, eu cred că viața se împarte în «înainte» și «după copil». Nu mai suntem doar noi.

Mă gândeam: «Dacă am să-l țin în brațe și am să-l scap, fiind drogat?». Și am zis: «Stop!». Nu e greu să te lași. De nici un viciu! Dacă umpli viața cu altceva, nu e greu să te lași. Pentru mine, faptul că venea un copi, un suflet nou, creat de mine, era mai tare decât orice cocaină.

Nu-mi mai stătea gândul la cocaină. Sub nici o formă. Așteptarea nașterii copilului m-a întărit și m-a făcut să nu mă mai chinui. Mulțumesc!”, a mai scris Connec-R în cartea sa. Unde solistul dezvăluie și alte detalii senzaționale despre viața și cariera sa.

Tot în cartea sa, Connect-R a povestit și cum a cunoscut-o pe mama copilului lui, pe cântăreața Misha, și a mărturisit ce relație au astazi. De asemenea, a făcut noi dezvăluiri despre apropierea lui de Dumnezeu, subiect despre care a vorbit foarte des în ultimii ani.

Să scrie această carte a fost pentru solist un exercițiu de sinceritate, o terapie, după cum a mărturisit chiar el la evenimentul de lansare, în interviul oferit lui Ovidiu Șimonca, cel care s-a îngrijit ca volumul scris de el să vadă lumina tiparului la Editura Timpul, cu sprijinul managerului Marius China. Cartea poate fi găsit la un preț redus acum, de aproximativ 50 de lei.

De ziua lui concertează la Arenele Romane. 

De ziua lui, Connect-R va concerta la Arenele Romane, în București / foto: arhiva personală
De ziua lui, Connect-R va concerta la Arenele Romane, în București / foto: arhiva personală

La 9 iunie, artistul va împlini 41 de ani. Cu această ocazie și-a anunțat fanii că va susține un concert impresionant, intitulat chiar „Ziua lui Ștefan”, pe scena de la Arenele Romane. Cu acest prilej, va cânta cele mai importante hit-uri și cântece ale sale – precum melodiile mai vechi „Vara Nu Dorm”, „Dă-te-n dragostea mea”, „Tren de noapte”, „Burning Love”, dar și cele mai noi – precum „Lasă-mă să te...”, „Rita”, „Iasomnie” și „Acasă”.

Alături de el vor mai urca pe aceeași scenă și alte nume mari din muzica românească, ținute încă ascunse... „Vom avea foarte mulți invitați, am pregătit lumini, scenografie, facem repetiții. Iar momentul din 2019 care a fost cel mai spectaculos din show-ul de atunci, când a apărut Florin Salam, îl vom reedita, dar nu cu Florin Salam, ci cu un invitat-surpriză!”, a mărturisit Connect-R, pentru Click!

„La scenă va fi o producție care costă 70.000 de euro. Ne pregătim intens pentru evenimentul «Ziua lui Ștefan» de pe 9 Iunie, de la Arenele Romane. Noi sperăm că în maximum o săptămână evenimentul o să fie sold-out”, a declarat și managerul lui Connect-R, Marius Chină.

În doi ani vrea să se retragă din muzică

După 25 de ani de carieră, Connect-R a anunțat că se gândește la retragerea din showbiz. A făcut dezvăluirea acum aproape două săptămâni, în cadrul unui interviu realizat de jurnalistul radio Radu Țibulcă, pentru podcast-ul său, „Vin de-o poveste” de pe YouTube.

„O să fac un anunț în premieră. Suntem în 2023. În maximum doi ani, fratele tău se retrage ușor-ușor. Voi rămâne în studio foarte mult și, probabil, o să mai fac câteva concerte mari. Vreo patru-cinci, în niște săli mai mari din țară, din București, evident... Și cam atât.

Viața nu e doar un turneu, aplauze și bani. Vreau să mă plimb, vreau să văd lumea asta. Nu mai pot să stau în scaunul de mașină kilometri întregi. Anul trecut, șoferul meu a mers cu perfuzii după el, am făcut o criză de rinichi. E mult, e foarte mult. Undeva trebuie să se oprească. În doi ani, gata!”, a mărturisit Connect-R, în dialogul cu Radu Țibulcă.

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net