Ce a pățit la față fosta soție a lui Connect-R. Misha e de nerecunoscut în ultimele fotografii

Ultima actualizare:

Fosta soție a lui Connect-R, Misha, e de nerecunoscut în ultimile imagini apărute în mediul online. În vârstă de 31 de ani, vedeta a plecat într-o vacanță exotică care s-a tranformat într-un coșmar.

Misha a fost căsătorită cu Connect-R timp de 5 ani. Foto: Instagram
Misha a fost căsătorită cu Connect-R timp de 5 ani. Foto: Instagram

Frumoasa cântăreață și-a uimit fanii când a apărut cu fața umflată pe rețelele de socializare. Fosta parteneră de viață a lui Connect-R a explicat motivul pentru care arată „dubios” în pozele din vacanță.

Se pare că artista a uitat să se dea cu cremă de protecție pe față, iar soarele din Maldive a fost neiertător. Misha a făcut o alergie sau o insolație puternică și s-a trezit cu fața umflată mai ceva decât Leonard Doroftei după un meci de box. Problema pare că a persistat câteva zile.

Misha, de nerecunoscut în vacanța din Maldive. „Câteva zile am arătat horror”

„Postare nouă despre cum poți rămâne desfigurată de la o insolație. Nu e de râs sincer, dar câteva zile am arătat horror. 

În poza asta am încercat toate filtrele posibile ca să nu se vadă cât de umflată eram la față. Swipe să vedeți cum am arătat după o insolație/ alergie la soare.

M-am dat doar pe corp cu protecție, pe față efectiv am uitat. Așa am arătat jumătate din vacanța din Maldive. Așa că… dacă vi se pare că arăt dubios în pozele din vacanța asta, ăsta e motivul”, a scris Misha pe pagina ei de Instagram.

Connect-R a lansat o melodie inspirată de problemele din căsnicia cu Misha

Recent, Connect-R a dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, faptul că problemele din fosta căsnicie cu Misha l-au inspirat în compunerea şi interpretarea celei mai recente melodii. Piesa „Acasă” a fost lansată marți, 25 octombrie.  

Acasă nu-i o locaţie, nu-i o clădire, acasă e acolo unde eşti cu inima. Evident că tot ce scriu e şi din experienţele personale, dar divorţul e o chestie generală şi rata divorţului este din ce în ce mai mare în rândul părinţilor.

Ideea e că dacă ai divorţat, nu divorţa şi de copil. Viziunea unui copil este alta şi aici se manifestă viziunea unui copil asupra divorţului”, a spus Connect-R, în exclusivitate pentru Click!,

Misha și Connect-R au divorțat în 2013
Misha și Connect-R au divorțat în 2013

Connect-r și fosta lui soție, Misha, au divorțat acum cinci ani, dar au rămas în relații bune și continuă să aibă o relație foarte apropiată. Cei doi au o fiică împreună. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net