Connect-R spune adevărul despre consumul de droguri. „E mai mult decât o spovedanie”

Viața lui Connect-R a fost mereu ca o carte deschisă, însă iată că s-a gândit să mai ofere o surpriză fanilor săi. Invitat la podcastul Amnei, „AM NA-m Podcast" artistul, pe numele său adevărat Ștefan Mihalache, a povestit că o să lanseze o carte.

Connect-R pregătește multe surprize
Connect-R pregătește multe surprize

Ca de fiecare dată solistul are o mulțime de fani mai ales că în ultima vreme este pe val și lansează hituri pe bandă rulantă împreună cu colaboratorii săi. Însă cea mai tare noutate de la Ștefan Mihalache, alias Connect-R (40 de ani), este că va lansa o carte.

"Scriu o carte, e mai mult decât o spovedanie, sunt întâmplările din viața mea și aici intră foarte multe lucruri: complexul sărăciei, complexul pielii, problemele cu poliția, cu drogurile, cu trădările, cu femeile, cu părinții, abandon... foarte multe, nici nu pot să le spun pe toate. Când nu mai ai nimic de pierdut, ce să mai... Cartea sper să fie lansată pe 9 iunie (ziua lui, n.r), dar nu știu dacă se va putea.

Connect-R cu tatăl său
Connect-R cu tatăl său

Dar ar fi superb să se lanseze atunci și să fie de ziua mea la intrare acolo, la Ziua lui Ștefan, la Arenele Române. Îmi este mai mare dragul să fac concertul acesta, oamenii s-au fidelizat. Anul trecut au fost oameni care n-au mai găsit bilete. Îmi place să facem petrecere, scenariu, să avem poveste, costume. S-ar putea să colaborăm cu dirijorul Simona Strungaru de la Sala Radio. Am investit foarte mulți bani, mi-am dat interesul și am avut mulți invitați speciali, de la Loredana, la Smiley, Johny Romano, Horia Brenciu, Shift, Iuliana Beregoi. Nu ne interesează câștigul, este un spectacol de suflet. Și anul acesta avem invitați bombă, unul este inedit, nu am voie să spun", a povestit Connect R pentru colega lui Amna.

Connect-R și Raluka au lansat un hit/ foto arhiva personala
Connect-R și Raluka au lansat un hit/ foto arhiva personala

Piesa cu Raluka are în continuare succes

Recent s-a lansat piesa "Lasă-mă să te...", un duet cu Raluka, cu care a împlinit 10 ani de colaborare. Cei doi au scos mai multe piese și vor mai colabora în următoarea perioadă. "Mi-a pus Ștefan o piesă acum câteva zile, pe care urmează să o scoatem la un moment dat, nu acum, care e foarte, foarte tare! Ca planuri de viitor, vreau să mă duc pe la Ștefan pe la studio și să mai facem niște piese", a povestit artista.

"Dinainte să filmăm clipul mi-a zis Ștefan (Connect-R) că oamenii o să zică tot felul de lucruri și că nu trebuie să-i bag în seamă", a povestit Raluka la matinalul București Fm despre zvonurile apărute în urma ultimului lor videoclip muzical.

     Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net