Connect-R și-a uimit fanii! Artistul a bifat o nouă schimbare de look: Cum arată acum

În ultimii ani, Connect-R a fost mereu pe val și a știut cum să se reinventeze și cu ce să iasă în față. Iată că după ce a lansat cu Raluka hitul „Lasă-mă să te...” solistul are noi surprize. Una dintre acestea este noul look al său, iar schimbarea i-a luat prin surprindere pe fani

connect-r

Connect-R, schimbare radicală de look

Ștefan Mihalache sau Connect-R (40 de ani) știe cum să-și surprindă fanii și iată că a făcut-o din nou, căci și-a schimbat look-ul. Dacă anul trecut, atunci când a participat la „Te cunosc de undeva”, avea părul vopsit multicolor, iată că acum s-a făcut blond. Nu știm cât îl va ține această schimbare de look, însă îi stă bine așa și fanii sunt fascinați de schimbarea bifată de artist! După cum știți, el și Raluka (33 de ani) au lansat o nouă piesă, „Lasă-mă să te..", pentru că nu au vrut să treacă neobservată aniversarea de 10 ani de când au colaborat pentru „Aroma". Astfel, au oferit un cadou cu adevărat special pentru fani, o nouă melodie care bucură urechile ascultătorilor.

image

„Dinainte să filmăm clipul mi-a zis Ștefan (Connect-R) că oamenii o să zică tot felul de lucruri și că nu trebuie să-i bag în seamă”, a povestit Raluka la matinalul București Fm despre zvonurile apărute în urmă ultimului lor videoclip muzical.

„Raluka este în top 3 interpreți cu care am lucrat, căreia nu trebuie să-i mai explici nimic. Îi arăt textul, linia și în 20 de minute e totul gata”, a spus Connect-R pentru aceeași sursă. „Eu am nevoie, din când în când, atunci când sunt la studio și piese de înregistrare, chiar dacă am experiența asta de studio și știu cum ar trebui să înregistrez o voce și cum ar trebui să sune, îmi doresc de la producătorul piesei să îmi ceară lucruri.

Connect-R inainte de schimbare / foto Bucuresti FM
Connect-R inainte de schimbare / foto Bucuresti FM

Ștefan a fost primul care mi-a cerut lucrurile astea în studio. Lângă el am crescut practic, el este omul de la care am învățat foarte multe lucruri, mai toate chiar. De fiecare dată îmi cerea mai mult de la o înregistare și de fiecare dată reușeam asta pentru că îmi era rușine să nu-l dezamăgesc. Ieșeam din zona de confort datorită lui", a mărturisit Raluka.

Noi surprize de la Connect-R

Veștile bune continuă pentru fanii celor doi, pentru că lucrează la o nouă piesă. „Mi-a pus Ștefan o piesă acum câteva zile, pe care urmează să o scoatem la un moment dat, nu acum, care e foarte, foarte tare! Ca planuri de viitor, vreau să mă duc pe la Ștefan pe la studio și să mai facem niște piese”, a povestit artista, la același matinal.

Connect-R si Raluka la matinalul Bucuresti Fm/ Foto Bucuresti FM
Connect-R si Raluka la matinalul Bucuresti Fm/ Foto Bucuresti FM

Connect-R are un an foarte încărcat, dar face totul cu mult drag. „Pe 7 aprilie se lansează colecția mea de NFT-uri. Cu muzică are treabă și colecția această de NFT-uri, care vine să ofere ceva ascultătorului.

Connect-R are noi surprize/ foto arhiva personala
Connect-R are noi surprize/ foto arhiva personala

Pentru prima oară în România cineva dă din propriile drepturi de autor, le transformă în acțiuni, pentru cine vrea să cumpere. Practic, când îmi vor intra mie banii pe drepturi de autor, îți vor intra și ție. Iar pe 9 iunie vă aștept pe toți la Arenele Române, la Ziua lui Ștefan, concertul pe care l-am început în 2019 la Sala Palatului", spunea artistul la Matinalul București FM.

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net