Raluka este îndrăgostită până peste cap! Nu-și poate lua ochii de la noul iubit

Raluka, în vârstă de 32 de ani, este o prezență foarte discretă în showbizul românesc. Deși cariera sa este înfloritoare, iar vedeta participă adesea la diferite emisiuni, viața personală a solistei rămâne un subiect despre care nu vorbește adesea și despre care sunt cunoscute foarte puține detalii. 

Raluka este îndrăgostită până peste cap!
Raluka este îndrăgostită până peste cap!

Raluka ezită să vorbească dacă în viața sa există un bărbat, iar în cadrul interviurilor susține, de cele mai multe ori, că se bucură de burlăcie și de libertate. Cu toate acestea, se pare că lucurile nu stau chiar așa!

Zilele trecute, Raluka a fost surprinsă, în aeroportul Henri Coandă din București, alături de un bărbat misterios, iar judecând după gesturile pe care le-au afișat, între ei este, cu siguranță, vorba despre altceva decât o simplă prietenie.

Imagini cu Raluka alături de noul iubit! 

Citește și: Raluka, show senzual, în cel mai mic costum de baie

Îmbrăcați lejer și cu bagajele alături, Raluka și cel care o însoțea au discutat, au făcut schimb de priviri languroase și nu au ezitat să se sărute în văzul tuturor! Așa cum spuneam anterior, nu se știe încă cine este iubitul Ralukăi și rămâne de văzut dacă artista va decide să-l prezinte fanilior în mod oficial! 

În ciuda faptului că nu vorbește adesea despre iubire, căsătorie sau copii, artista nu exclude ca în viitor să devină mamă! Ba din contră! Este sigură că se va descurca de minune în acest rol pentru că are antrenament datorită timpului petrecut alături de nepoții săi. 

„O să devin mamă atunci când o să fie cazul, știu că o să mă descurc foarte bine, având deja antrenament cu nepoții mei”, declara artista. 

Vezi și: Cele mai fierbinți apariții de la plajă! Ele au arătat tot! 

În trecut s-a zvonit că Raluka ar fi format un cuplu alături de colegul său de breaslă, DJ Sava, dar și de artistul Pepe. Totul a rămas, însă, la nivelul de speculații. Cel puțin în privința celui de-al doilea nume vehiculat! Pepe s-a căsătorit recent cu make-up artistul Yasemine Ody, alături de care are un băiețel și este mai fericit ca oricând. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Costel Corduneanu FB jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net