Raluka, show senzual în Mexic, în cel mai mic costum de baie. Fanii sunt în delir!

Ultima actualizare:

Raluka (32 de ani) parcă s-a mutat în Mexic. Sunt aproape 3 săptămâni de când solista și jurata emisiunii SuperStar România își etalează costumele de baie pe plajele superbe din Tulum. Fanii au ce admira, mai ales că vedeta lor preferată adoră să pozeze fără inhibiții.

image

Alexandra Raluca Nistor sau Raluka, așa cum o știm în showbiz, parcă și-a propus să cheltuiască în vacanțe exotice toți banii câștigați la PRO TV, în juriul emisiunii SuperStar România, unde a fost în juriu alături de Carla's Dreams, Marius Moga și Smiley. Solista se află în vacanță de aproape trei săptămâni, iar pagina ei de Instagram arată ca pliantul unei agenții de turism. Peisaje superbe, apă cristalină, palmieri și, cireașa de pe tort, Raluka în costume de baie care mai de care mai decupate și mai sexy.

image

Până și Andreea Bănică i-a comentat în dreptul unei imagini: “Corpul ăla perfect! Îmbracă-te!”, i-a scris colega ei de breaslă. Raluka are, într-adevăr, un corp sculptat. Știm că s-a antrenat la sală cu celebrul antrenor Florin Cujbă, însă nici u au fost perioade în viața ei în care cântarul a arătat cifre alarmante. 

Dieta cu care Raluka arată atât de bine

Frumoasa solistă, care în anul 2018 a câștigat 30.000 de euro la "Asia Express", alături de prietena Ana Baniciu, are o dietă din care a eliminat carnea, dar a păstrat peștele. Totuși, a recunoscut că plăcerea ei vinovată este ciocolata, de la care nu se prea abține. „Am renunțat la carne, pentru că iubesc prea mult animăluțele, și am ales să consum doar pește. Sper să mă țină toată viața această decizie. Nu simt că am slăbit în numărul kilogramelor, însă pot purta haine cu măsuri mult mai mici. Am avut toată viața mea între 58 și 62 de kilograme. Un lucru foarte tare este că, în ultima vreme, m-am apucat de alergat la patru dimineața. Am ținut această «dietă» timp de o săptămână, ca să-i dau corpului meu un șoc”, ne povestea Raluka.

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

image
image
image
image
image
image
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image
actualitate.net
image
actualitate.net