Ce ținute de infarct poartă Raluka! Imagini incendiare

Raluka (32 de ani) a lansat prima sa colecție de haine! Vedeta arată senzațional în ținutele sexy pentru care a pozat ca model. Superba brunetă a îmbrăcat mai multe rochii și salopete, care i-au scos în evidență formele.

Raluka este recunoscută pentru stilul său sexy și elegant Foto: Instagram
Raluka este recunoscută pentru stilul său sexy și elegant Foto: Instagram

Raluka a schimbat mai multe ținute provocatoare, care i-au venit ca turnate. Jurata emisiunii SuperStar a mărturisit că este mai încrezătoare, în funcție de hainele pe care le poartă la momentul respectiv. Cântăreața a precizat că preferă să aibe ținute de calitate în dressing. Artista a mai spus că vrea să le inspire pe fetele și pe femeile care o urmăresc și care își doresc să se îmbrace la fel ca ea.

Raluka se simte mai încrezătoare atunci când poartă o ținută potrivită

Raluka a făcut o ședință foto incendiară, în care s-a îmbrăcat în ținute extravagante. Salopete cu paiete, cizme sexy peste genunchi și bijuterii opulente au făcut parte din outfit-urile propuse de superba brunetă.

«Mereu am susținut și prefer să port hainele designerilor români, haine de calitate, în pofita brandurilor mass market. Ideea aceste colecții capsulă o aveam de ceva timp în minte și o discutasem cu stilista mea. Fetele și femeile care mă urmăresc vor să știe ce haine port, de unde le iau, ce prețuri au, așadar am hotărât să lansăm această colecție luxury affordable, pentru toate femeile care își doresc să fie glam în orice zi. Îmi place să mă simt bine în hainele pe care le port, să am produse de calitate în dressing, pe care să le îmbrac în diferite contexte, iar colecția răspunde tuturor cerințelor mele. Cu outfit-ul potrivit, sunt mai încrezătare și transmit asta prin toți porii», a declarat Raluka.

Raluka este cunoscută publicului din România datorită timbrului său muzical, iar recent ca jurata în emisiunea SuperStar, difuzată pe Pro TV, care s-a încheiat pe 17 decembrie. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Click!, cântăreața a vorbit despre provocarea de a face parte din acest show de amploare.

«Da, aș punea spune că da! Îmi doream un astfel de proiect, pentru că voiam să văd cum mă descurc și în felul ăsta. E important să fii pus într-o situație, ca să vezi cum reacționezi! Acum eu am sperat să fie bine și să fiu bine în fața concurenților și se pare că până acum nu am dat greș.», a declarat Raluka.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net