INTERVIU Raluka, jurata SuperStar România: "După acest show, orice persoană de sex feminin își va dori să fie în locul meu"

Ultima actualizare:

    Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreamsfoto: PRO TV
Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreamsfoto: PRO TV

Raluka, singura prezență feminină din juriul SuperStar România, ne-a povestit lucruri mai puțin știute din viața ei personală, trăită discret. Este fericită că lucrează alături de Smiley, Marius Moga și Carla’s Dreams, emisiunea de la PRO TV fiind una dintre cele mai importante reușite ale ei.

  • Click!: Raluka, cum ai primit propunerea pentru SuperStar România?

Raluka: Propunerea pentru SuperStar am primit-o cu bucurie și puțin șocată, recunosc, nu mă așteptam, ce-i drept, dar cu bucurie și am fost foarte fericită!

  • Îți doreai un astfel de proiect?

Da, aș punea spune că da! Îmi doream un astfel de proiect, pentru că voiam să văd cum mă descurc și în felul ăsta. E important să fii pus într-o situație, ca să vezi cum reacționezi! Acum eu am sperat să fie bine și să fiu bine în fața concurenților și se pare că până acum nu am dat greș.

  • Cum te înțelegi cu celalți membri ai juriului?

Cred că ăsta e lucrul cel mai important, mă înțeleg foarte bine cu ei, asta m-a ajutat cumva să fiu cea mai bună varianta a mea, pentru că ei sunt alături de mine indiferent de situație și mă lasă să fiu cât trebuie să fiu și atunci când nu pot să fiu, ei mă ajută și mă susțin. După ce va apărea acest show, o să își dorească, cred, orice persoană de sex feminin din industria muzicală să fie în locul meu, pentru că ei, colegii mei, sunt minunați, și sunt foarte protectori cu mine.

  • Cum a fost vara asta pentru tine? Ai fost în vacanțe, au reînceput concertele!

E minunat că au început concertele, este chiar spectaculos, îmi era dor să stau lângă oameni, să mă văd cu ei, să povestim, să cântăm împreună. Nu am fost în vacanțe, pentru că pe lângă proiectele astea am avut și proiectele mele separat, pe care vreau să le continui și să muncesc destul de mult la ele, am două proiecte muzicale, atât proiectul meu solo, cât și proiectul balcanic, la care muncesc destul de mult. Și, ca să lansez în toamnă tot ce am de lansat, a trebuit să muncesc destul de mult. Până la urmă am stat destul pe perioada pandemiei.

  • Cum te întreții tu că să fii mereu în formă?

Nu știu câte kilograme am acum, cred că 58. Toată viața mea, de când am înălțimea asta, am avut între 58 și 60 de kilograme. Cred că acum am vreo 59 aproape, probabil sunt pe la mijloc. Nu am ținut niciodată dietă, nu mai mănânc carne de vreo 4 ani de zile, pentru că iubesc animalele. Mănânc destul de mult dulce. Atunci când exagerez încerc să nu o mai fac măcar o săptămâna-două, încerc cumva să echilibrez situația.

  • În ceea ce privește viața ta personală cum ești acum? Fericită, mulțumită?

Sunt bine. Eu sunt fericită tot timpul, indiferent dacă sunt singură sau sunt într-o relație.

  • De ce îți este ție teamă cel mai tare?

Înainte îmi era teamă de singurătate. Acum nu îmi mai este. Îmi era frică de întuneric, la fel, nu îmi mai este. Încă nu am descoperit alte frici pe care să le am, dar dacă le descopăr cu siguranță o să reușesc să le estompez destul de repede.


    Raluka este mare iubitoare de animalfoto: Instagram
Raluka este mare iubitoare de animalfoto: Instagram
  • Știu că ești mare iubitoare de animale! Câți căței mai ai acum acasă?

În momentul ăsta mai am 3 mari și 2 mici, pentru că unul mi-a murit în iarnă. Sunt geniali. Sunt copiii mei cumva, așa îi consider eu. Nu prea am avut extrem de mult timp să mă ocup de ei, dar de fiecare dată când merg la părinți, stau doar eu cu ei.

  • O să vină și un copil al tău la un moment dat? Ai fi pregătită?

Da! Sunt pregătită oricând! Am doi nepoți care m-au antrenat exact așa cum trebuie, așa că nu am o problemă cu asta. Cu siguranță aș fi în stare să cresc mai mulți copii, nu doar unul. Și o să și cresc, la un moment dat, dar în momentul ăsta am foarte multă treabă!

  • Îți mai aduci aminte care a fost primul tău job?

Am cântat la nunți! Cred că am cântat la nunți de la 12 ani! Fac asta dintotdeauna!

SuperStar România, premiu de 1 milion de lei

Emisiunea SuperStar România va începe la PRO TV vineri, 5 septembrie, de la 20.30, și va fi difuzată de două ori pe săptâmână, vineri și sâmbătă. Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams sunt pregătiți să caute acel concurent care merită să devină următorul star al țării, dar și să câștige un premiu extraordinar: 1 milion de lei. Pentru a reuși să câștige, concurenții vor avea parte de multiple provocări și de o serie de etape care îi vor scoate din zona de confort și le vor pune la încercare vocea, prezența scenică și modul în care își controlează emoțiile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net