Revelionul PRO TV. Programul special și petrecere în noaptea dintre ani

image
PRO TV pregătește un program plin de distracție pentru noaptea de Revelion Sursă foto: PRO TV

Revelionul se apropie cu pași repezi, iar canalele de televiziune se întreg în emsiuni speciale care să îi facă pe telespectatori să uite de griji, chiar și pentru câteva ore! Iată ce surprize a pregătit PRO TV!

Începutul anului 2022 este marcat alături de unele dintre cele mai cunoscute vedete din România. PRO TV pregătește un program special pentru trecerea dintre ani. 

Gazdele revelionului vor fi Pavel Bartoș, iubitul actor și prezentator al emisiunilor PRO TV și Raluka, îndrăgita cântăreață și jurată a show-ului acestei toamne, SuperStar România!

Pe parcursul transmisiei, pe scenă vor urca vedete cunoscute care au pregătit momente neașteptate. Printre acestea se vor afla atât vedete PRO TV, precum Andra, Smiley, Inna, Carla’s Dreams, Irina Rimes, cât și alți artiști populari, ca Vlăduța Lupău, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Zdob & Zdub, Matilda Pascal Cojocărița, Carmen Tănase, Horațiu Mălăele, Medeea Marinescu și alții.

Filmările au început deja, iar membrii echipei de producție pregătesc, într-un cadru special, super surprize, atât pentru cei de pe scenă, cât și pentru cei de acasă. 

Petrecerea va avea o miză de neratat și un premiu care va acompania întreaga experiență. Pentru a fila curent cu ultimele informații despre Revelionul PRO TV puteți urmări paginile trustului din Pache Protopopescu.

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
Roxana, alături Liviu Guță
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
Deputatul Andrei Guruliov  Foto captură The Mirror
conducta gaz gazoduct robinet
image
image
image
image
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu