Raluka şi Ema Uţă, super sexy pe plajele exotice

image

Cântăreaţa Raluka a fugit în Mexic, după terminarea emisiunii Superstar România. Dacă anul trecut a ales cam în aceeaşi perioadă Dubaiul, iată că de data aceasta a optat pentru ceva mai exotic, plaja din Tulum, cu peisaje de vis, vegetaţie superbă, nisip fin şi o apă turcoaz. Jurata de la Superstar a ajuns în acest weekend şi se va bucura de acest paradis timp de o săptămână.

image

Frumoasa artistă, care a prezentat şi Protevelionul alături de Pavel Bartoş, are un corp de zeiţă şi forme super sexy pe care le-a acoperit cu un costum de baie minuscul, de culoare verde.

Anul trecut, Raluka a avut parte de împliniri pe plan profesional, iar acum este gata pentru noi provocări.

«Da, este anul în care am realizat lucrurile pe care mi le doream de ceva vreme. Pot spune că a fost un an chiar bunAşa este, am făcut parte din juriul “SuperStar România”, un proiect minunat, cu oameni excepţionali. Am fost foarte bucuroasă când am primit vestea că voi fi pe scenă alături de Pavel. Am avut ceva emoţii în postura de prezentatoare, dar m-am relaxat imediat când am auzit că o să fiu alături de el. Am ştiut că mă pot baza pe el şi pe experienţa lui», ne-a povestit Raluka la finele lui 2021.

image

La vreo 2.000 de kilometri distanţă, o altă divă face furori pe social media cu fotografiile superbe din vacanţă.

Regina Machiajului din România, Ema Uţă, a ales Bahamas şi s-a cazat la un resort de lux, unde distracţia a fost în toi pe timpul nopţii, iar pe timpul zilei şi-a bronzat formele naturale la soare, înconjurată de atracţiile plajei: porci şi iguane.

Este pentru a doua oară când diva Instagramului optează pentru acest loc şi face furori cu imaginile spectaculoase. Superba blondină s-a fotografiat în costum de baie, spre deliciul fanilor săi. Ema Uță arată extraordinar și este într-o formă de zile mari, iar imaginile din vacanță sunt dovada!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net