Raluka, jurata de la SuperStar, și-a a lansat prima colecţie de haine

Ultima actualizare:

Jurata SuperStar România e recunoscută pentru show-ul pe care îl face de fiecare dată când se urcă pe scenă, cât și pentru unele dintre cele mai spectaculoase apariții.

image

Raluka (32 de ani) a lansat prima colecție de haine cu designerii Alex Ifimov și Ciprian Pasnicu. “Mereu am susținut și prefer să port hainele designerilor români, haine de calitate. Fetele și femeile care mă urmăresc vor să știe ce haine port, de unde la iau, ce prețuri au, așadar am hotărât să lansăm această colecție pentru toate femeile care își doresc să fie glam în orice zi. Îmi place să mă simt bine în hainele pe care le port, să am produse de calitate în dressing, pe care să le îmbrac în diferite contexte, iar colecția aceasta răspunde tuturor cererinţelor mele. Cu outfit-ul potrivit sunt mai încrezătoare și transmit asta prin toți porii”, spune Raluka. Colecția e compusă din 27 de piese vestimentare. 

image

"Am avut toată viața mea între 58 și 62 de kilograme"

După ce a câștigat Asia Express, show-ul de la Antena 1, Raluka ne-a povestit cum reușește să se mențină în formă: „Am renunțat la carne, pentru că iubesc prea mult animăluțele și am ales să consum doar pește. Sper să mă țină toată viața această decizie. Nu simt că am slăbit în numărul kilogramelor, însă pot purta haine cu măsuri mult mai mici. Am avut toată viața mea între 58 și 62 de kilograme. Un lucru foarte tare este că, în ultima vreme, m-am apucat de alergat la patru dimineața. Am ținut această «dietă» timp de o săptămână, ca să-i dau corpului meu un șoc”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net