Raluka, jurata de la SuperStar, și-a a lansat prima colecţie de haine

Jurata SuperStar România e recunoscută pentru show-ul pe care îl face de fiecare dată când se urcă pe scenă, cât și pentru unele dintre cele mai spectaculoase apariții.

image

Raluka (32 de ani) a lansat prima colecție de haine cu designerii Alex Ifimov și Ciprian Pasnicu. “Mereu am susținut și prefer să port hainele designerilor români, haine de calitate. Fetele și femeile care mă urmăresc vor să știe ce haine port, de unde la iau, ce prețuri au, așadar am hotărât să lansăm această colecție pentru toate femeile care își doresc să fie glam în orice zi. Îmi place să mă simt bine în hainele pe care le port, să am produse de calitate în dressing, pe care să le îmbrac în diferite contexte, iar colecția aceasta răspunde tuturor cererinţelor mele. Cu outfit-ul potrivit sunt mai încrezătoare și transmit asta prin toți porii”, spune Raluka. Colecția e compusă din 27 de piese vestimentare. 

image

"Am avut toată viața mea între 58 și 62 de kilograme"

După ce a câștigat Asia Express, show-ul de la Antena 1, Raluka ne-a povestit cum reușește să se mențină în formă: „Am renunțat la carne, pentru că iubesc prea mult animăluțele și am ales să consum doar pește. Sper să mă țină toată viața această decizie. Nu simt că am slăbit în numărul kilogramelor, însă pot purta haine cu măsuri mult mai mici. Am avut toată viața mea între 58 și 62 de kilograme. Un lucru foarte tare este că, în ultima vreme, m-am apucat de alergat la patru dimineața. Am ținut această «dietă» timp de o săptămână, ca să-i dau corpului meu un șoc”.

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
woman 4214744 1920 jpg
andreea marin si cove jpg
david si victoria beckham
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
cub anamaria prodan animat gif
Fosa septica FOTO Shutterstock jpg
tifetz avion blue air jpeg
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj