Raluka a avut un an fabulos. «În 2021, am realizat ce-mi doream de multă vreme»

Toată lumea o ştie de la «Megastar» sau ca una dintre câştigătoarele primului sezon din «Asia Express». Însă de anul acesta Raluka (32 de ani) sau Alexandra Raluca Nistor, pe numele ei adevărat, a devenit Raluka de la SuperStar România, de la Pro TV. Iar viaţa i s-a schimbat. Cum? Ne-a povestit chiar ea, într-un interviu exclusiv. 

image
Anul 2021 i-a adus Ralukăi o nouă provocare: jurată la SuperStar România
  • Click!: Raluka, ai putea spune că 2021 a fost anul tău?

Raluka: Da, este anul în care am realizat lucrurile pe care mi le doream de ceva vreme. Pot spune că a fost un an chiar bun.

  • Te-ai mutat la Pro TV, ai făcut parte din juriul «SuperStar România» şi acum prezinţi «Protevelion» cu Pavel Bartoş. Cum e ca partener de prezentare?

Aşa este, am făcut parte din juriul “SuperStar România”, un proiect minunat, cu oameni excepţionali. Am fost foarte bucuroasă când am primit vestea că voi fi pe scenă alături de Pavel. Am avut ceva emoţii în postura de prezentatoare, dar m-am relaxat imediat când am auzit că o să fiu alături de el. Am ştiut că mă pot baza pe el şi pe experienţa lui.

  • Ai filmat pentru Revelion, dar tu ce faci în noaptea dintre ani? Cânţi undeva?

În seara de Revelion am două concerte. Voi fi în Buzău şi în Bucureşti. Abia aştept să petrec seara dintre ani alături de oameni.

  • Nu am putut să nu observăm ţinutele purtate atât la SuperStar, cât şi la celelalte show-uri. Îţi alegi singură hainele?

Mă implic destul de mult în alegerea ţinutelor, dar nu le aleg singură. De fiecare dată, mă consult cu stilista mea, Irina Hârtia, şi cu echipa mea, astfel încât să ajungem la cea mai bună variantă. Am şi colecţia mea, „Capsulă”. De cele mai multe ori sunt atentă la comoditate, necesitate şi evident la context. În general, aleg ţinute comode pentru că sunt tot timpul în mişcare. De multe ori port un sacou peste o ţinută casual, pentru a ieşi din zona sport.

  • Poţi fi oricând şi fotomodel la cât de bine arăţi. Cum te menţii în formă?

Fac destul de mult sport şi chiar dacă sună a clişeu, am grijă la ceea ce mănânc, evit tot ceea ce înseamnă fast-food, mâncare prăjită etc. Sunt vegetariană de câţiva ani şi mănânc sănătos. Pe lângă acest stil de viaţă, mă ajută mult şi gena, sinceră să fiu.

  • Ai început proiectul Raluka & Proiectul Balkanic. Îl vei continua?

Cu siguranţă voi continua acest proiect. Oamenilor le place foarte tare şi se distrează maxim atunci când încep să cânt. Pentru un artist, asta este cea mai mare motivaţie.

  • Tot anul acesta ai lansat două piese care ne-au uns inimile. Una a fost «Îndrăgostiţi», iar cealaltă a fost colaborarea cu Juno - «Două inimi». Ce surprize muzicale pregăteşti? Cu cine mai lucrezi?

Lucrez cu echipa mea şi cu cea de la Hahaha Production. Aşa este, ultimele două piese lansate s-au bucurat de un real succes, iar feedback-ul ascultătorilor a fost unul pozitiv. Urmează foarte multă muzică bună, aşa cum v-am obişnuit.

  • Legat de piesa «Două inimi», în acest moment iubeşti?

Nu este o piesă compusă de mine, e scrisă de Juno. Am darul de a fi un actor foarte bun în studio şi reuşesc, de fiecare dată, să mă transpun foarte bine în versurile pe care le compun alţi oameni.

  • Ai mai participa la un talent show?

Da! Experienţa câştigată la SuperStar m-a făcut şi mă face, în continuare, să îmi doresc asta.

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
Regina Elisabeta
Poliţia Română foto Poliţia Română
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf