Alex Bodi și Ema Uta, cuplul bombă de la botezul fiului lui Mihai Costea

image
Alex Bodi, alături de Mihai Costea și Adelina Nica, la botezul micuțului Zianfoto: Instagram

A fost botez mare, în weekend, în lumea fotbalului! Mihai Costea, fostul iubit la Danielei Crudu, și-a botezat copilul pe care-l are cu manechinul Adelina Nica. Nașul băiețelului Zian Alexandru a fost nimeni altul decât omul de afaceri Alex Bodi, care s-a dat în spectacol cu una dintre noile sale cuceriri!

Petrecere mare, weekend-ul trecut, în București! Alex Bodi a fost nașul băiețelului fotbalistului Mihai Costea. Nilă și-a botezat fiul pe care îl are cu manechinul Adelina Nica, care este iubita fotbalistului după eșecul răsunător pe care acesta l-a avut cu Daniela Crudu, pe vremea când activa la Steaua lui Gigi Becali.

Alex Bodi, sărut fierbinte cu Ema Uta!

În centrul atenției la petrecere nu a mai fost însă Nilă, ca în alte dăți, ci nașul Alex Bodi, care și-a scos în lume noua cucerire. Make-up artistul-ul vedetelor, Ema Uta, este curtată insistent de Bodi de mai multă vreme. Se pare însă că abia acum aceasta ar fi cedat insistențelor lui Alex Bodi. Cei doi au fost surprinși în tandrețuri la petrecere. Pe una dintre filmările postate de Adelina Nica, iubita lui Mihai Costea, pe Instagram, cei doi sunt surprinși în timp ce se sărutau de mama focului. La petrecere fusese invitată și Bianca Drăgușanu, bună prietenă cu logodnica lui Mihai Nilă, însă aceasta a refuzat să vină ca să nu dea nas în nas cu fostul soț, Alex Bodi.

image
Ema Utafoto: instagram
image png
card ajutor jpg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
trans bhutan cnn
12 linda evangelista main jpg jpeg
foto 1   Cristina Spatar JPG
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
278537985 466770881908509 7030144293581689858 n jpg
4 catalin botezatu despre tatal lui la cina cu adi hadean si ionela nastase jpg jpeg
image png
1 carmen tanase jpg jpeg
beyonce