Connect-R și Raluka, scene fierbinți în noul videoclip: „Există o chimie între noi doi”

#Exclusiv Click!

De câțiva ani, Connect-R este pe val! Artistul nu se dezminte și ne surprinde de la o apariție la altă. Click! a aflat că, pentru a sărbători prietenia cu Raluka și cei 10 ani de colaborare, cei doi au filmat un videoclip fierbinte rău pentru o piesa care se va lansa în vineri, 3 martie. Click! a stat de vorba cu Connect R și a aflat mai multe destalii despre noul videoclip, dar și despre prietenia cu Raluka și dacă este ceva mai mult între ei.

Connect R (Ștefan Mihalache, 40 de ani) și Raluka (Alexandra Raluca Nistor, 32 de ani) au înregistrat o piesă nouă ca să aniverseaze cei 10 ani de când au început să colaboreze.

Noul lor single este fierbinte rău. Acesta se va numi, din câte am aflat noi, „Lasă mă să te...”, iar cei doi artiști au avut parte de cele mai hot scene posibile.

Click!: Începi anul în forță și am aflat că ne pregătești o surpriză muzicală împreună cu Raluka. Despre ce este vorba?

Connect-R: În primul rând, se împlinesc 10 ani de când am colaborat cu Raluka, prima oară. Pentru că am lansat „Aroma", atunci. Am vrut să facem o readucere aminte pentru generația tânără, că Raluka are ștate vechi în industria muzicală. În mainstream, „Aroma" e un evergreen. Aroma - „Sabor a Mí", cum e acel cântec spaniol-, care se potrivește cu contextul de dragoste, în care noi vorbim despre atingeri, despre piele.

Legat de asta, am aflat ca aveți un videoclip fierbinte rău...

Da, avem un videoclip foarte fierbinte. Poate mulți vor considera că e mult prea îndrăzneț. Dar noi nu am făcut altceva decât să servim, odată, textul și starea piesei, și, bineînțeles, indicațiile regizorale ale lui Cristi Roman.

Ți-a fost greu să filmezi?

Nu mi-a fost greu deloc. Pentru că există o chimie între noi doi, ca artiști. Ne știm de foarte mult timp.

Connect-R și Raluka  scene fierbinți în noul videoclip!
Connect-R și Raluka scene fierbinți în noul videoclip!

Bănuiesc că a fost dificil, având în vedere că erau atâția oameni care se uitau la voi, nu?

Da, dar artistul, știți cum e, se transpune. Pleacă în universul lui. Face abstracție de tot ce e în jurul lui, în momentul în care e în actul artistic.

Știi că ne gândeam dacă mai poate Connect-R să ne surprindă cu ceva...

. Uite că poate! Nu o să se aștepte nimeni, mai ales că mi-am tot expus latura spirituală, în ultimul timp. Evident, clipul ăsta vine să spună că nu am devenit vreun guru, vreun pustnic budist sau mai știu eu ce. Sunt un om la fel de lumesc. Mă lupt cu aceleași... nu le-aș spune "probleme". Mă bucur de aceeași viață. Evident, motivațiile fiind diferite.

Am observat ca in videoclip ai două look-uri. Unul de pirat și celălalt amintește de filmele vechi, unde ești îmbrăcat elegant și cu baston.

Eu, tot timpul, am pendulat între calsic și nou. Nu am vrut să fiu un pirat, am vrut să fie un look "swaggish", din cultura hip-hop. Pentru că acela este un batic pe post de durag în cap - duragul făcând parte din cultura hip-hop, afro-americanii l-au purat în toate clipurile posibile și imposibile. Dar, da, duce puțin și spre un pirat nebun.

 Raluka, scene fierbinți în noul videoclip!
Raluka, scene fierbinți în noul videoclip!

Pentru cei care vor vedea videoclipul și or să se "șocheze", ai un mesaj pentru ei?

Da, să nu meargă mai departe cu gândul. Între mine și Raluka nu e decât o dragoste total platonică, o prietenie și o conexiune artistică. Poate cea mai mare pe care am avut-o, vreodată, cu un artist român!

Și anul acesta am aflat că îți vei sărbatori ziua cu un mare spectacol..

Anul trecut am făcut ”Ziua lui Ștefan” la Berăria H, anul acesta va fi la Arenele Romane, deja s-au pus biletele în vânzare. Facem show și vom avea și anul acesta, pe 9 iunie, super spectacol cu invitați speciali și cu muzică bună. Facem din ”Ziua lui Ștefan” un mare spectacol.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net