Cum reușește Connect R să rămână mereu în top

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ștefan Relu Mihalache sau Connect-R (40 de ani) cum îl știe toată lumea, este din nou pe drumuri și la fel cum cânta în celebra lui piesă "Vara nu dorm", la fel se întâmplă și în realitate.

cub connect r png

L-am prins pe solist între concertul de la Vâlcea și o nuntă la București. Așa că am profitat de situație și am vorbit despre noutățile din viața lui, în timp ce se schimba.

Click: Ne revedem din nou, de data asta departe de București...

Connect R: Da, la Râmnicu Vâlcea.

Cum ți s-a părut?

Pentru un artist e vorba de sunet. Iar sunetul a fost impecabil la scenă, proiecțiile la fel, video, totul impecabil și publicul la fel.

Ai făcut din nou o schimbare de look și semeni cu tatăl tău.

Da știu, îmi spune toată lumea. O să vedeți pentru ce a fost schimbarea.

Ce fac "copiii" de care te ocupi?

Sunt bine, o parte dintre ei studiază, se pregătesc intens pentru că ștacheta s-a ridicat foarte mult odată cu Johny Romano. El filmează al doilea single și pregătim albumul lui. Mă bucur că munca lor se vede în roade, când spun asta mă refer că agenda lui este plină în decembrie.

Dar fiica ta ce face?

Fata mea are opt ani și studiază foarte mult. S-a apucat de canto cu un profesor din SUA, face pian, crește și se dezvoltă. Își urmează părinții, a furat talentul.

În ultima vreme "predici" pe rețelele de socializare...

Te referi la partea cu spiritualitatea? Am simțit întotdeauna că ce e bine, și când mă refer la asta, mă refer la "fructe", că atunci când dau fructele într-un copac.

Când faci bine, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să împarți cu cei apropiați. Ăsta-i scopul meu, nu am o platformă pe care să o monetizez. Eu nu fac bani din asta.

Mi se pare că odată cu îndreptarea către spiritualitate ai cele mai tari piese.

Mulțumesc. Mă simt mângâiat, mă simt iubit și e bine. În ultimul timp, am fost invitat de Cedry2k pe piesa "Rugăciune", partea a 2-a, care este un real succes. E o piesă creștină, în trending.

Te vom vedea din nou la "Te cunosc de undeva"?

De asta sunt și așa fără barbă, mă sînt în "fundul gol", fără ea. Toată lumea zice că semăn cu tata.

Ce fac femeile din viață ta?

Fiica, mama, sora mea... și, în general, toate femeile, să nu uităm că pentru o hiperbolizare, că să-i spun așa, bărbatul este cerul și femeia e natură. Indispensabil.

Ce face Misha, colaborați muzical?

Misha e bine, lucrează cu Liviu Teodorescu o piesă. Cu cei mai buni...

Ce vedete vor fi la emisiunea „Te cunosc de undeva”, sezonul 18?

Și sezonul acesta din "Te cunosc de undeva”, cel cu numărul 18, va fi plin de surprize căci vor fi 8 cupluri, adică 16 vedete. Dintre cei care vor participa îi amintim pe Connect-R, Johny Romano, Shift, Sore, Liviu Teodorescu, Sore, Rona Hartner, WRS, cel care a reprezentat România la Eurovision 2022, Nicolai Tând, dar și familia Natanticu, Eliza și Cosmin Natanticu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
banner Ozana Barabancea png
index (2) jpg
Snapinsta app 407656306 723849415942109 7565895018904345749 n 1080 jpg
vulpitaa v1 e1699372320947 300x169 jpg
image png
emily burghelea jpg
cub mircea bravo png