Mesaj inedit de la Connect-R pentru doamne, de ziua lor: „Bărbatul e călărețul, femeia este calul!”

Ultima actualizare:

Connect-R (40 ani) stă bine și cu vorbele, nu doar cu muzica. Artistul e pasionat să țină discursuri motivaționale și inspiraționale și publică mereu tot felul de mesaje pe rețelele sociale.

Artistul a transmis și azi, cu ocazia zilei de 8 Martie  - Ziua Mamei și a Femeii, un mesaj profund, în care povestește despre faptul că bărbatul nu ar putea trăi niciodată fără femeie, deoarece ea este o creatoare.

În dreptul mesajului, Connect-R a atașat și două poze, una cu el și mama sa, și a doua cu Misha, fosta lui soție și mama fetiței lor, Maya, în vârstă de 9 ani.

Oricât de masculini am fi, trebuie să recunoaștem existența a două componente, masculin și feminin. Poate nu întâmplător, de-a lungul istoriei, 99 % din poeziile îndreptate către părinți sunt cu și despre mamă. Niciodată când ne-am lovit nu am strigat «tata», ci «mama». Noi, bărbații, ne-am chinuit să demonstrăm de-a lungul istoriei că avem puterea creației. Și am făcut, Slavă Domnului, creații literare, muzicale, filozofice, am creat becul, șinele de tren, drumurile ș.a.m.d.

Și, totuși, noi  nu putem da viață! Oricât ne-am chinui să fim creatori, cei mai mari creatori rămân femeile. O femeie în primul rând se definește prin a fi femeie din momentul în care devine mamă. Atunci începe să se cunoască pe ea. De aceea, concertul de la Sala Radio, cu 60 de instrumentiști pe scenă, va fi dedicat sexului frumos. De altfel, noi bărbații trăim într-o iluzie, crezând că putem singurei totul. Ce frumos spune filozofia est-orientală, că bărbatul și femeia sunt precum călărețul și calul. Călărețul știe drumul, dar doar calul îl poate parcurge”, a mărturisit Connect-R în online, făcând încă o remarcă interesantă.

Și, astfel, bărbatul e călărețul, femeia este calul. Așa se spune și-n creștinism, bărbații sunt puternici în trup, dar femeile sunt tari în inimă. De unde și puterea de durere e mult mai mare. Noi dacă am experimenta doar 10 la sută din durerea nașterii, probabil că am muri. Trebuie să înțelegem aceste puteri complementare, ale trupului și inimii, ce nu pot fi dobândite decât prin unirea bărbatului cu femeia și invers. La mulți ani vouă, fetițe, fete, femei, doamne, Mame!”, a mai adăugat artistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net