Vedetele, liber la răsfăț de 8 martie! Flori, diamante sau o cină romantică?! Care este cadoul perfect, răspund chiar ele

#Exclusiv Click!

De 8 martie, femeile sunt reginele. Vedetele noastre speră să fie răsfățate în această zi mai mult ca-n oricare altă zi din an. Toate se așteaptă să primească o floare, un cadou mai mic sau mai mare, după posibilități, să iasă la un restaurant cu partenerul  sau să se relaxeze la spa cu prietenele.

Livia Graur iese de 8 martie la restaurant cu mama și fiica sa, Renata  Foto: arhivă personală
Livia Graur iese de 8 martie la restaurant cu mama și fiica sa, Renata Foto: arhivă personală

Prezentatoarea de la Prima TV, Livia Graur își scoate mama și fiica, pe Renata, la restaurant în această zi. Livia este o gurmandă, deși se topește pe picioare, și are grijă să aleagă de fiecare dată cele mai selecte localuri din oraș.

Livia Graur: „Ieșim ca fetele la restaurant!”

Anul acesta, vedeta se va bucura și de un răsfăț la spa, alături de câteva colege.

La noi în familie e tradiție ca de 8 martie să ieșim ca fetele. O facem în fiecare an și nici anul acesta nu am făcut rabat. Alegem restaurante cu meniuri speciale, ca să fie răsfăț culinar!

Dincolo de tradiția asta, 8 martie a căpătat o însemnătate specială pentru mine de când sunt mamă. Nu e cadou mai frumos pe lume decât cel pe care îl primești de la copilul tău!

Anul acesta, de 8 martie, în plus pe lângă toate acestea, mi-am făcut și programare la spa, iar seara mă văd cu niște prietene. Se anunță un 8 martie mai plin ca niciodată!”, a declarat Livia Graur, pentru Click!

Amalia Năstase așteaptă un buchețel de frezii de la soț Sursa: Instagram
Amalia Năstase așteaptă un buchețel de frezii de la soț Sursa: Instagram

Amalia Nastase: „Îmi place să primesc frezii. Le ador!”

Amalia Năstase nu este deloc adepta ieșirilor în oraș în această zi, pe motiv că mai toate restaurantele sunt pline ochi de Ziua Femeii. Amalia se așteaptă, însă, ca soțul ei, Răzvan Vasilescu, să o surprindă cu florile ei preferate, freziile.

Îmi place să primesc flori, nu-mi place să ies la restaurant, pentru că la zile gen Valentine’s Day sau 8 martie iese tot poporul pentru că atunci își aduce aminte.

Niciodată nu am ieșit la masă așa cum face toată lumea pentru că noi ne iubim și în celelalte zile ale anului. De 8 martie, îmi place să primesc flori de la băieții din viața mea. Freziile sunt florile mele preferate pentru că sunt născută în martie și sunt florile primăverii”, ne-a declarat fosta soție a lui Ilie Năstase.

Andreea Perju dă petrecere de casă nouă, împreună cu fetițele sale  Sursa: Instagram
Andreea Perju dă petrecere de casă nouă, împreună cu fetițele sale Sursa: Instagram

Andreea Perju: „Mă mut în casă nouă!”

Andreea Perju a trecut, recent, printr-un divorț dureros, dar compania celor două fetițe ale sale o face să uite de orice probleme. Plus că anul acesta, de 8 martie, vedeta își vede împlinit visul de o viață și se va muta, în sfârșit, în casă nouă.

Un 8 martie perfect pentru mine ar fi să mă ocup doar de mine în ziua respecti, iar seara să-mi petrec timpul cu fetițele. Nu vreau la mine acasă, dacă se poate să fie la Paris!

Dar, luna aceasta, martie, vreau să mă mut în casă nouă, nu am apucat nici acum. Vei putea să mă întrebi anul viitor și-ți voi spune că cel mai frumos 8 martie a fost acesta, pentru că ne mutăm în casă nouă.

Cel mai frumos 8 martie a fost însă ultimul 8 martie pe care l-am petrecut împreună cu mama mea acum foarte mulți ani. Au mai fost și serbările pe care le-au avut fetițele de ziua asta, care m-au leșinat de plâns”, ne-a declarat actrița.

Adina Buzatu merge la ski împreună cu fiica sa, Sara Sursa: Instagram
Adina Buzatu merge la ski împreună cu fiica sa, Sara Sursa: Instagram

Adina Buzatu: „Sper să apuc că fiu cu fiică-mea, cu Sara!”

Adina Buzatu va petrece 8 martie alături de mama sa, iar pe 9 martie va pleca împreună cu fiica ei, Sara, la schi.

Noi femeile suntem răsfățate luna aceasta. Răsfățul perfect de 8 martie pentru mine ar fi să apuc să fiu cu fiică-mea, ceea ce nu se va întâmpla chiar pe 8 martie, dar, de pe 9 martie, mă văd cu ea ca să mergem împreună la schi pentru patru zile. Pe 8 martie o să fiu în România, cu mama”, ne-a mărturisit stilista.

Ioana Simion primește buchete imense de flori de la soțul ei, Ilie Năstase Sursa: Facebook
Ioana Simion primește buchete imense de flori de la soțul ei, Ilie Năstase Sursa: Facebook

Ilie Năstase, atent cu soția lui, Ioana

Ilie Năstase (76 de ani) nu se lasă nici el mai prejos față de soția sa, Ioana Simion de 8 martie. Contactat de Click!, fostul mare tenismen al României ne-a dezvăluit ce cadou – floral frumos îi pregătește brunetei cu care s-a tot certat în ultima perioadă. Dar ce dulce-i împăcarea!

„O să îi cumpăr soției mele un buchet de trandafiri albi pentru că florile acestea îi plac ei. Cred că vreo 39 la număr pentru că merită. Un cadou material nu m-am gândit să îi fac de Ziua Femeii. Cred că cel mai frumos dar, de 8 martie, sunt florile, iar o declarație de dragoste, vorbe dulci, să îi zic, nu, îi lăsăm pe cei tineri”, a spus Ilie Năstase, pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro!