Ilie Năstase, dezvăluiri neașteptate despre Ioana Simion, în scandalul celor 2 milioane de euro!

#Exclusiv Click!

Mariajul dintre Ilie Năstase (76 de ani) și soția sa, Ioana Simion (46 de ani), atârnă de un fir de ață, căci au fost și multe scandaluri la mijloc. Cu toate astea, cei doi se împacă la ordinea zilei. Fostul tenismen face lumină în cazul celor 2 milioane de dolari cu care Ioana Simion ar fi fugit de acasă.

Nu e loc de ceartă, ci de mai multă iubire! Ilie Năstase iese la atac

Ilie Năstase spune că nu are soție de lăsat și că nu are de gând să divorțeze. Culmea, deși e într-o ceartă continuă cu Ioana, partenera lui de viață, fostul tenismen susține că e mai bine ca niciodată în relația de cuplu, semn că au lăsat problemele la ușă. Pentru cât timp încă nu știm, rămâne de văzut.

„În acel material în care ați scris ca Ioana mi-a dat florile înapoi vreau să vă zic că doar le-am dus la mașină. Nu le-a refuzat. Eu i-am luat florile soției mele și le-am pus atunci în portbagaj pentru că Ioana trebuia să plece în altă parte, avea de rezolvat unele lucruri. Ce să mă împac cu ea?! Eu stau cu ea împreună în aceeași casă. De ce să mă împac, când noi doi nu am fost certați?

Plus că vreau să mai lămuresc câteva zvonuri, de acum câteva zile, în care se spunea că Ioana a plecat cu două milioane de euro de la mine… Nu înțeleg cine e tâmpitul care citește o astfel de știre cum că Ioana a plecat cu atâția bani de acasă. Dar voi nu vă gândiți că putea să o prindă cineva pe stradă să îi dea în cap să îi caute banii pe care nu îi avea?! Este foarte urât.”, a spus Nasty, pentru Click!

Ilie și Ioana Năstase, căsătorie cu “turbulențe”

Ilie Năstase și Ioana Simion se iubesc de patru ani, iar de trei ani sunt căsătoriți. Cei doi s-au certat de multe ori, ba chiar au avut și două tentative de divorț. Unul dintre cele mai tensionate momente din relația lor a avut loc în 2021, după ce Ioana l-a acuzat de agresiune fizică și a sunat la 112 pentru a cere ajutorul oamenilor legii.

Click! spune

De reamintit este și faptul că recent paparazii Click! l-au surprins pe Nasty la o cafenea în compania frumoasei sale soții, cel mai probabil pentru a discuta și a ajunge la un numitor comun.

Întâlnirea dintre cei doi nu a durat mai mult de zece minute. Ilie Năstase a venit cu brațul plin de flori, însă pe care le-a băgat în portbagaj, căci soția a plecat rapid de la fața locului. Acum ne-am lămurit și cu florile, dacă Nasty zice că doar le-a dus acasă, iar Ioana s-a bucurat de ele în căminul conjugal.

Pe lângă relația cu năbădăi pe care o are cu Ioana, Ilie Năstase a mai fost oprit și în trafic cu alcool în sânge. Tot el a fost revoltat pe situație, căci nu ar fi băut mai mult o bere, două, iar asta nu ar fi așa o problemă, în opinia lui.

Prin urmare, acesta a rămas fără permis de conducere timp de 90 de zile. Fostul tenismen nu se află la prima abatere de acest gen, asta pentru că, în 2018, Ilie Năstase s-a ales cu un dosar penal după ce a fost agresiv cu polițiștii care l-au tras pe dreapta pentru a sufla în etilotest.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!