Ilie Năstase caută împăcare cu soția? Ioana l-a lăsat cu florile în brațe într-o cafenea

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Încurcate sunt căile în amor pentru Ioana Simion (46 de ani) și Ilie Năstase (76 de ani)! După patru ani de iubire, dintre care trei ani de căsătorie, cei doi se pare că nu reușesc deloc să ajungă la un consens, încât să conviețuiască împreună! Click! i-a surprins pe cei doi la o tentativă de împăcare, care a fost, din păcate, un mic eșec.

Ioana și Ilie Năstase, despărțiți, dar împreună

Ilie Năstase se află la a cincea căsătorie, însă, se pare că nici mariajul cu Ioana nu este unul cu noroc pentru celebrul tenismen.

Până acum, Ioana și Ilie au avut două tentative de divorț și multe scandaluri publice. Unul dintre ele a fost chiar în 2021, când bruneta alegea să sune la 112 pentru a le spune oamenilor legii că soțul său a agresat-o fizic.

Mai citește și: După Ilie, Charlotte, pune tunurile pe Ioana Năstase: „Spui numai minciuni! Ești disperată!”

Paparazii Click! au reușit să surprinsă o întâlnire foarte scurtă între Ilie și Ioana Năstase, imaginile au fost realizate după ce fosta glorie a tenisului românesc își acuza soția că a fugit de acasă și că l-a păgubit cu aproape 2 milioane de euro.

Mai vezi și: Ioana Năstase o desființează pe fiica lui Ilie, Charlotte!: «I-a cerut o mașină, apoi s-a apucat de OnlyFans!»

„În primul rând, țin să vă anunț că sunt șocată de acuzațiile grave aduse de soțul meu la adresa mea prin intermediul presei. Vă relatez că mă aflu în locuința mea din București, iar în urmă cu aproximativ 30 minute, mașinile și locuința mea au fost filmate.

Soțul meu a afirmat faptul că nu știe de mine de mai bine de o săptămână…lucru neadevărat, deoarece până luni ne-am aflat la ziua prietenei mele în Poiana Brașov, după care am plecat către Constanța împreună cu soțul meu.

Referitor la acuzațiile făcute asupra celor 2 milioane euro, sunt total neadevărate, lucru care poate fi demonstrat în fața organelor competente, dacă va fi necesar. Cu profundă dezamăgire, am fost nevoită să răspund acuzațiilor nefondate aduse de soțul meu.”, reacționa Ioana Năstase pe pagina sa de Facebook.

Iată și: Ioana Năstase, detalii din intimitate! Cum reușește să-l înveselească mereu pe Ilie

Nasty, un romantic incurabil

Ei bine, iată că după toată această ploaie de acuzații care a curs din partea lui Ilie Nastase la adresa Ioanei Simion, paparazzii Click! l-au surprins pe celebrul tenismen în timp ce încerca să-și împace soția.

Din păcate: Ioana Năstase, de urgență la spital: „M-a luat cu Ambulanța din cauza lui! Mă simt în pericol!”

Ajunși la o cafenea din zona de Nord a Capitalei, cel mai probabil pentru a găsi un numitor comun încât să își salveze căsnicia, cei doi au avut o scurtă discuție, însă care nu s-a terminat cu zâmbetul pe buze, chiar dacă Ilie a venit înarmat cu un buchet mare de flori. 10 minute a durat întâlnirea de ... milioane!

Asta pentru că bruneta a ales să se ridice de la masă și să plece, a comandat un taxi, iar Ilie a rămas singur în locație, cu tot cu florile cumpărate.

Soția lui Nasty, năucitor de sexy

Ioana, așa cum ne-a obișnuit, arăta parcă scoasă din cutie, la întâlnirea cu Ilie Năstase. Aceasta a ales să poarte la întâlnirea cu Nasty o rochie scurtă, accesorizată cu cizmele și geanta de firmă.

„Am 59 de kilograme la 1,70 metri înălțime. Folosesc creme, masaje faciale, mă demachiez, folosesc creme naturiste, măști naturiste cu miere, mi le fac eu. Am grijă să mă odihnesc, nu pierd nopțile”, ne declara recent Ioana.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg