Năstase, la plimbare cu o „bătrânică” de pe vremea când era senator!

#Exclusiv Click!

Ilie Năstase face furori cu mașinile lui de lux, pe oriunde merge! Chiar dacă ține în garaj și mașini mai vechi, tot le mai scoate la câte o plimbare. Acum, fostului tenisman i s-a făcut dor de vremurile când era senator, așa că și-a scos la interval cochetul BMW Z4, cu numere de oficial! Să se dea lumea la o parte, când trece el pe stradă!

Ilie Năstase a fost, din tinerețe, un împătimit la mașinilor de lux! Acesta are mai mulți bolizi de zeci de mii de euro în garaj și, mai nou, își răsfăță mai mult soția cu noutăți auto! De ziua Ioanei, Ilie obișnuiește să-i cumpere câte o bijuterie pe patru roți.

El, însă, preferă „bătrânicile”, când vine vorba de mașini de lux! Așa că fostul mare tenisman a fost surprins de paparazzii Click! în timp ce se plimba prin oraș cu o bijuterie de pe vremea când era el senator. BMW-ul Z4, în nuanțele cerului, se ține încă foarte bine, deși anii au cam trecut peste el.

Vezi și: Ilie Năstase are o fiică superbă! Alessia este și frumoasă, și deșteaptă!

Ilie Năstase mergea cu această bijuterie pe patru roți la Senat, pe vremea când acesta era demnitar al Statului Român. Năstase a fost senator în legislatura 2012-2016, atunci când a candidat din partea Partidului Conservator. Marele tenisman păstrează cu mândrie numerele de înmatriculare cu „SEN”, în amintirea vremurilor de glorie în ale politichiei.

Ilie Năstase i-a făcut Ioanei cadou un bolid nou!

Dacă el preferă să umble cu "bătrânelul" BMW, Ioana Simion, soția sa, e răsfățată în fiecare an, de ziua ei, cu câte o mașină de fițe. Pe 15 septembrie, în ziua în care Ioana a împlinit 46 de ani, Ilie Năstase a cheltuit aproape 70.000 de euro pe un bolid de lux pentru tânăra lui nevastă.

I-a făcut cadou pe măsură: un bolid de lux, marca Range Rover Evoque, nou-nouț! „E o bijuterie!”, a exclamat Ioana, încântată tare de cadoul primit.

Ioana Năstase a primit cadou un Range Rover nou-nouț, de ziua ei Sursa: Facebook
Ioana Năstase a primit cadou un Range Rover nou-nouț, de ziua ei Sursa: Facebook

Se știe că și Ioana Simion este o împătimită a mașinilor luxoase și a hainelor de firmă. În 2020, tot de ziua ei, ea a primit de la Ilie Năstase un bolid din gama de lux a brandului Bentley, modelul Continental GT Sport, dotat cu două uși, care costă 240.000 euro.

Iată și: Ilie Năstase, și bogații plâng? Doar berica îi mai alină melancolia lui Nasty

Am primit cadou de la soțul meu o mașină pe care mi-o doream foarte mult. Acum două săptămâni, cineva a parcat în fața blocului un Bentley modelul acesta și am zis: ”wow, ce mașină frumoasă”. Am fost imediat la reprezentanță și am luat-o pe loc. Mai am cinci mașini diferite, dar nu se compară cu aceasta. Este de vis.”, a declarat Ioana, la vremea respectivă, pentru Click!.

După ce a fost dat afară de Ion Țiriac din complexul Stejarii, pe motiv că nu-și achitase chiria, Ilie Năstase și-a mai revenit cu banii. Acum stă destul de bine la capitolul lichidități, după ce, vara aceasta, și-ar fi vândut apartamentul de pe plaja milionarilor de la Mamaia. Apartamentul de lux a fost vândut pe o căruță de bani. Se spune că fostul tenisman și-ar fi burdușit conturile cu vreo 250.000 de euro, din care deja a început să risipească în mare stil.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!