Ilie Năstase, cadou de zeci de mii de euro! Fostul sportiv a spart pușculița de ziua soției

Gata cu sărăcia! Ilie Năstase este pe cai mari! După ce a vândut apartamentul de lux de la mare, fostul mare tenisman își permite să-și răsfețe soția cu daruri scumpe, de zeci de mii de euro, ca-n vremurile bune. Năstase a cheltuit aproape 70 000 de euro pe un bolid de lux pentru Ioana, de ziua ei!

Ioana Simion, cadou de zeci de mii de euro din partea lui Ilie
Ioana Simion, cadou de zeci de mii de euro din partea lui Ilie

Ioana Simion a uitat și de divorț, dar și de supărare! Focoasa brunetă e, din nou, în relații cât se poate de bune cu Ilie Năstase. De ziua soției, fostul tenisman a surprins-o pe aceasta cu un cadou pe măsură, un bolid de lux marca Range Rover Evoque, nou-nouț!E o bijuterie!”, a exclamat Ioana, încântată tare de cadoul primit.

Se știe că Ioana Simion este o împătimită a mașinilor luxoase și a hainelor de firmă. Când merge la cumpărături Ioana, Nasty stă cu orele și o așteaptă. Fostul tenisman nu se uită niciodată la cât anume cheltuiește soțioara. Important este să fie ea fericită!

Năstase a vândut apartamentul de la mare cu 250 000 de euro

E clar că Ilie Năstase stă foarte bine și la capitolul lichidități, după ce vara aceasta a vândut apartamenutul de pe plaja milionarilor de la Mamaia. Apartamentul de lux a fost vândut pe o căruță de bani. Se spune că fostul tenisman și-ar fi burdușit conturile cu vreo 250 000 de euro, din care, însă a început să cheltuie în stil mare.

Ioana Năstase, două tentative de divorț!

Ioana Simion și Ilie Năstase sunt în continuare soț și soție, asta după ce bruneta a vrut de două ori să divorțeze. Ultima oară, Ioana a depus și actele, însă s-a răzgândit subit și i-a mai dat lui Ilie o șansă.

Mariajul celor doi este unul cu năbădăi. Anul trecut, Ioana suna la 112 să reclame că Ilie ar fi fost violent. Ulterior, Ioana și-a retas plângerea tocmai pentru a nu-i face rău tenismenului.

După fiecare scandal, Ilie Năstase a făcut tot ce s-a putut să-și împace soția, cu flori și atenții, mai mici sau mai mari. Ioana Simion a spus că nu cadourile tenismenului au făcut-o să se întoarcă la el de fiecare dată, ci alte motive doar de ei știute!

Toată lumea s-a întrebat de ce nu am divorțat de Ilie?! Se știe însă prin ce a trecut Ilie ultima dată. Băgasem actele, dar Ilie a venit la mine să se vaite că îi plesniseră niște vase de sânge!

Așa m-a făcut să-mi retrag cererea! Nu m-a lăsat inima, pur și simplu! Am vrut să nu-mi fac păcate cu el! Eu m-am sacrificat, m-am lăsat pe mine pentru Ilie. Dumnezeu știe peste câte am trecut eu în căsnicia asta și le-am înghițit pe toate! Ilie era terminat acum, dacă nu eram eu lângă el!”, a declarat Ioana Năstase, în exclusivitate, pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Brad Pitt (5) jpg
tanara dezbracata in pat jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
fiii lui adrian nastase jpg
andreea esca 6 png
Screenshot 2022 12 01 at 17 09 48 png
Cuptor microunde Foto shutterstock 2095495495 jpg
image
image
image
image
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif
cub monica anghel png
Brad Pitt (5) jpg
iulia albu si mikaela webp