Ioana Năstase, reacție furibundă în scandalul cu Ilie: „Sunt șocată! Ilie a plecat de acasă"

Ultima actualizare:

Ioana Simion s-a trezit, vineri dimineață, în centrul unui scandal imens! Bruneta este acuzată că ar fi dispărut de acasă de o săptămână și că Ilie Năstase nu ar mai da de ea! Soția fostului mare tenismen a publicat prima reacție după apariția zvonurilor că l-ar fi lăsat lefter pe acesta.

E iar scandalul cât casa în cuplul Ioana Simion-Ilie Năstase. Au apărut informații în spațiul public cum că fostul mare tenismen ar fi ajuns la sapă de lemn, iar proprietățile pe care le are sunt pe numele fiicelor sale și ale actualei neveste.

Citește și: Amalia Năstase, apel disperat către OPC: „Ce băgați în mâncare? Ne umflați cu antibiotice!”

În caz de divorț, Ilie Năstase ar rămâne cu zero bani. La auzul acestei vești, Ioana Năstase a avut o primă reacție, negând absolut toate informațiile. Este cunoscut faptul că cei doi se ceartă des, iar despărțirile și împăcările sunt la ordinea zilei.

Ioana Simion (46 de ani) s-a trezit scoasă țap ispășitor și a reacționat dur la cele apărute în presă.

Ioana Năstase: „Soțul meu și-a luat rucsacul și a plecat de acasă!”

În primul rând, țin să vă anunț că sunt șocată de acuzațiile grave aduse de soțul meu la adresa mea prin intermediul presei. Vă relatez că mă aflu în locuința mea din București, iar în urmă cu aproximativ 30 minute, mașinile și locuința mea au fost filmate.

Soțul meu a afirmat faptul că nu știe de mine de mai bine de o săptămână… lucru neadevărat, deoarece până luni ne-am aflat la ziua prietenei mele în Poiana Brașov, după care am plecat către Constanța împreună cu soțul meu.

În cursul zilei de marți, soțul meu și-a luat un rucsac cu lucruri personale și a plecat fără să-mi spună unde, iar eu am rămas în locuința din Constanța. Ilie obișnuia să plece de acasă o perioadă de câteva zile, fără ca acesta să îmi spună unde pleacă sau ce face, eu respectându-i dorința.”, a explicat Ioana, pe rețelele de socializare.

Ioana Simion mai are de înfruntat o acuzație extrem de gravă, anume că l-ar fi păgubit financiar pe fostul tenisman.

Ioana Năstase reacționează la zvonul că l-ar fi păgubit financiar pe Ilie Năstase!

Am așteptat ca soțul meu să revină acasă, lucru care nu s-a întâmplat. Ulterior, eu deplasându-mă spre locuința din București, iar acest aspect poate fi verificat prin camerele de luat vederi ale complexului rezidențial unde locuim.

Referitor la acuzațiile făcute asupra celor 2 milioane euro, sunt total neadevărate, lucru care poate fi demonstrat în fața organelor competente, dacă va fi necesar. Cu profundă dezamăgire, am fost nevoită să răspund acuzațiilor nefondate aduse de soțul meu.”, a ținut Ioana să lămurească și partea financiară a scandalului.

Se pare că fostul lider mondial la tenis masculin a fost excesiv de darnic pe parcursul mariajului lui cu Ioana Simion. I-ar fi cumpărat soacrei o casă la Dunăre, iar soției un Bentley. 

Ilie Năstase (76 de ani) a mai achiziționat și două apartamente, care figurează se pare pe numele celor doi frați ai Ioanei Simion. Toate aceste investiții au fost posibile după ce Nasty și-a vândut vila din cartierul Primăverii, în urmă cu doi ani, pe care a obținut 2 milioane de euro. El mare și alte proprietăți, care sunt trecute pe numele celor două fiice din mariajul cu Amalia Năstase.

Ilie Năstase, la al cincilea mariaj! 

Ioana Simion și Ilie Năstase sunt împreună de cinci ani. La data de 6 iunie 2020, cei doi s-au căsătorit religios la Techirghiol, iar naşi le-au fost fostul fotbalist Ciprian Marica şi partenera sa, Ioana Marcu. Cununia civilă au făcut-o cu un an înainte, în luna aprilie.

Cel de-al cincilea mariaj al tenismanului a fost, însă, plin tentative de divorț, urmate de împăcări în glorie. Chiar înainte de nuntă, Ioana și-a amenințat viitorul soț cu despărțirea.

În ianuarie 2021, a urmat un episod de pomină. Ioana Simion a sunat în miez de noapte la 112, acuzând că a fost victima unui episod de violență domestică. Fostul mare tenismen s-ar fi abătut atunci asupra soției sale cu o „ploaie de palme”.

Ioana a mers până la Hârșova și a introdus chiar actele de divorț, fiind surprinsă atunci  de paparazzii Click! Ilie Năstase a reușit și atunci marea împăcare, pompând buchete de flori și mici atenții pentru a-și recuceri soția.

Ilie Năstase are la activ patru mariaje eșuate, toate sfârșind cu scandaluri de notorietate. Ultima căsătorie, cea cu Ioana Năstase, este și ea pusă sub semnul întrebării.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net