Amalia Năstase, apel disperat către OPC: „Ce băgați în mâncare? Ne umflați cu antibiotice!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Amalia Năstase spune că mâncarea din România e otravă curată! Vedeta s-a întors recent de la Paris, culmea, mai slabă, deși s-a îndopat cu hamburgeri și eclere! Fosta soție a lui Ilie Năstase spune că nu este obsedată de diete, deși toată viața s-a luptat cu kilogramele! Ultima dată a slăbit 10 kilograme, în doar o lună și jumătate!

Amalia Năstase e la dietă de când se știe Sursa: Click!
Amalia Năstase e la dietă de când se știe Sursa: Click!

Amalia Năstase ține de când se știe diete! Ultima dată, vedeta mergea cu casoleta cu mâncare de regim după ea și a reușit chiar să slăbească peste 10 kilograme.

Fosta soție a lui Ilie Năstase spune că de vină pentru faptul că româncele se confruntă cu probleme de greutate evidente este mâncarea din România, care nu este deloc controlată și e plină de aditivi alimentari. Amalia Năstase a transmis un mesaj către Protecția Consumatorului și i-a îndemnat pe inspectorii OPC să mai dea cu subsemnatul prin restaurantele și centrele alimentare din România.

Amalia Năstase: „La Paris am mâncat de m-am spart!”

În ce stadiu ești cu dieta?

Am fost la Paris, n-am mai ținut nicidietă! Am mâncat de m-am spart. E ceva ciudat că de câte ori plec în străinătate. Nu știu ce băgați în mâncare în România, dar nu mai băgați! De câte ori merg și la Paris, și în L.A. mănânc mult mai mult decât mănânc în România, și dulciuri foarte multe și nu mă îngraș.

Amalia Năstase: „Orice mănânci aici te umfli!”

Care este explicația?

Cantitatea de antibiotice pe care o bagă aici în carne este necontrolată! Nimic nu este controlat! De exemplu, pe la restaurante sunt doar câteva unde știi că nu mănânci cu aditivi din ăia. Până și mâncarea reîncălzită e ok, am mâncat la mine în Rahova ani de zile. Nu este, însă, ok să mănânci cu niște prafuri de astea de gust.

Aș face apel la Protecția Consumatorului să se ducă și să facă niște analize din diverse restaurante din București. Adică în București sunt maxim trei-patru restaurante unde poți să mânânci! Orice mănânci, te uiți la tine și te umfli! Și dacă te umfli înseamnă că ăștia sunt aditivi. Sunt unii care metabolizează repede și nici nu bagi de seamă. Dar eu știu cum sunt eu.

Amalia Năstase: „Am dat jos 10 kilograme într-o lună”

Cât ai reușit să slăbești după ultima dietă! Știu că mergeai cu casoletele după tine...

Țineam o anumită cură de slăbire făcută de un diabetolog care împreună cu un restaurant îmi pregăteau poiile și eu mâncam ce-mi trimiteau ei. Și a mers. Am slăbit 10 kilograme într-o lună și jumătate așa. Eu slăbesc repede. De aia nici nu-mi făc probleme că eu odacând mă apuc, slăbesc!

Ești obsedată de diete?

Eu am mai mult decât o talie pe lume asta, am foarte multe lucuri importante de făcut! Sunt mai mult decât kilogramele mele. E drăguț să fi slab, dar nici nu pot să-mi las proiectele mele să stau toa ziua într-o oglindă să mă măsor și să țin diete! Nu mă duc la nebuni cu talia, cu măsuratul, nu stau toată ziua pe cântar, pentru că sunt mai mult det atât!

Frumusețea fizică se duce cu vârsta și intri într-o depresie de aia de nu știi cine mai ești! Tu erai acea fată frumoasă trasă prin inel și dintr-o dată nu mai ești și nu știi cine mai ești! Trebuie să fii și altceva decât asta.

Ce fac fetele?

Fetele au crescut, sunt la Paris acum amândouă. Ema este în vacanță și s-a dus și ea la Alessia. Ne-am nimerit toate trei la Paris, în aceeași perioadă. Am mâncat ce să vezi niște hambugheri și multe eclere. Ne-am răsfățat că odată ne vedem toate trei!.

Amalia Năstase a ținut diete cu mâncare la casoletă!

Amalia Năstase se luptă cu kilogramele în plus de ani de zile, nu de acum. În urmă cu doar doi ani, aceasta a reușit performanța să slăbească nu mai puțin 30 de kilograme, după ce a urmat o dieta oloproteică, sub supravegherea unui medic nutriționist, Ruxandra Pleșea. Rezultatele au fost, la acel moment, într-adevăr spectaculoase. În doar 6 luni, vedeta, mamă a trei copii, a reușit să scape de cele 30 de kilograme acumulate la ultima sarcină.

La începutul acestui an, fosta soție a tenismenului Ilie Năstase s-a apucat de nouă dietă, pentru a dat jos kilogramele asimilate de Sărbători. Amalia a ținut o dietă personalizată, cu mâncare porționată la casolete, și a slăbit 10 kilograme într-o lună și jumătate!

Amalia Năstase (în vârstă de 46 de ani) a fost căsătorită cu fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase (76 de ani), din anul 2004 până în 2010. Aceștia au împreună două fiice, Alessia (de 19 ani) și Emma ( de 15 ani). Din 2010 însă, Amalia formează un cuplu cu omul de afaceri Răzvan Vasilescu (42 de ani) cu care are un fiu, Toma, în vârstă de 5 ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!