Amalia Năstase: ”Ai o problemă tu, ca bărbat, dacă mă jignești că sunt grasă!”

20 ianuarie 2022

Amalia Năstase se luptă cu kilogramele de când se știe! Ultima dată a slăbit 30 de kilograme, însă acum a luat 15! De luni, a intrat la dietă personlizată, însă după trei zile a mers la doctor să-și administreze vitamine. Fosta soție a lui Ilie Năstase are un mesaj dur pentru bărbați!

image
Amalia Năstase a fost invitată la "Vorbește lumea", de la Pro TV Sursa: Instagram

Amalia Năstase a anunțat că ține de trei zile o nouă dietă! Vrea să dea jos cele 15 kilograme acumulate de Sărbători în timp record, una sau două luni. Amalia a apelat la prietena ei, Ioana Berciu, medic cu specialitatea medicină funcțională, care i-a făcut o dietă personalizată.

Pe vitamine, la trei zile după a început dieta!

Prezentă în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, fosta soție a lui Ilie Năstase a spus totul despre dieta pe care o ține și despre lupta acerbă cu kilgramele.

Nu fac teroare în casă când țin eu dieta. Nu pot să-i țin pe copii cu ce mănânc eu. Eu nu mă simt vinovat când mănânc prostii. Azi am mâncat trei ouă și cu trei felii de bacon. Mai târziu mănânc buger de pui cu avocado și salată, fără ine. Aseară am mâncat mâncare chinezească din legume cu sos. Am voie doar apă, îmi lipsesc fructele mănâncăm multe”, a declarat Amalia Năstase

Amalia Năstase a început dieta de luni, iar ieri a fost al doctor să i se administreze vitamine.

Am început dieta de luni, ieri am făcut vitamine la doctor. În viață găsești multe diete, problema e să menții rezultatele. Ai nevoie de mai mult decât o simplă dietă. Rezistența la insulină e o nenorocire, care se ține de anumiți oameni, nu de toți”, a mai subliniat vedeta.

stanga
dreapta
amalia nastase main jpeg
amalia nastase 1 jpeg
amalia nastase si razvan vasilescu 0 jpeg
amalia nastase grasa jpg

„La noi nu există decență!”

În urmă cu doi ani, Amalia Năstase a reușit performanța să slăbească 30 de kilograme după ce a ținut o dieta oloproteică, sub supravegherea unui medic. Vedeta a transmis un mesaj dur bărbaților care judecă femeile din prisma kilogramelor depuse.

Și asta cu îngrășatul, nu e normal să spui unei femei că s-a îngrășat. Nu trebuie să punctezi tot timpul. La noi nu există decență. La noi lumea ce gândește scoate pe gură. Omul care te jignește pe tine ca femeie are el o problemă în viața lui. Eu am văzut prima că m-am îngrășat înaintea voastră. Norocul meu că bărbatu-meu mi-a zis că eu sunt cea mai frumoasă femeie din lume”, a adăugat Amalia Năstase.

Amalia Năstase (46 de ani) este căsătorită din 2010 cu omul de afaceri Răzvan Vasilescu (42 de ani) cu care are un fiu, Toma, în vârstă de 7 ani. Amalia a mai fost căsătorită cu fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase (76 de ani) din 2004 până în 2010. La divorț, Amalia i-a cerut lui Ilie să-i păstreze numele.

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
cub radu stefan banica png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg
foto 1   carlas dreams copy jpg