Amalia Năstase a strălucit într-o rochie mulată la Festivalul Brazilor de Crăciun. Cum arată bradul pentru care s-au licitat 110.000 €

amalia nastase a stralucit intr o rochie semnata dana budeanu jpeg
Amalia Năstase și soțul ei, Răzvan Vasilescufoto: Instagram

A fost seară de gală miercuri, la Muzeul Național de Artă al României, care a găzduit cea de-a 21-a ediție a Festivalului Brazilor de Crăciun. Vedete, oameni de afaceri, politicieni, au participat la licitația susținută de Organizația Salvați Copiii România. Această ediție a înregistrat și un record: peste 764.000 de euro s-au strâns, bani pentru restabilirea accesului la educație și servicii medicale pentru copiii vulnerabili. La eveniemnt au participat și Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, și doctorul Mihai Craiu.

Cei 26 de brazi licitați în seara de gală a Festivalului Brazilor de Crăciun au obținut fonduri totale în valoare de 764.000 de euro, iar bradul-record, pentru care s-au licitat 110.000 de euro, a fost creat de Omid Ghannadi și Inside Academy. Kaufland România a oferit această sumă, iar fostul arhitect de la "Visuri la cheie" a rămas fără cuvinte. 

bradul de 110 000 de euro creat de omid ghannadi si iinside academy 1 jpeg
Bradul de 110.000 de euro, creat de Omid Ghannadi și Inside Academy

”110.000 de euro, nici nu îmi vine să cred, mai ales că, probabil pentru prima dată nu este creația mea, eu sunt un mesager din partea comunității Inside Academy. Am vrut să înțeleagă oamenii că totul este despre implicare, evenimentul acesta simbolizează implicarea, faptul că fiecare dintre noi poate să schimbe viitorul unui copil vulnerabil și, respectiv, viitorul țării”, a declarat, emoționat, Omid Ghannadi, arhitect și designer de interior.

amalia nastase si razvan vasilescu 0 jpeg

Amalia Năstase, apariție de Oscar

De la eveniment nu avea cum să lipsească Amalia Năstase, ambasdor Salvați Copiii România. Ea a venit însoțită de partenerul ei, Răzvan Vasilescu, și a atras toate privirile cu rochia cambrată, strălucitoare, semnată Dana Budeanu. Amalia a avut și un machiaj de Oscar și o coafură cu bucle lejere. O rochie spectaculoasă, roție ca focul, a purtat și Sonia Argint, iar Andreea Raicu, gazda evenimentului, alături de Mihai Morar, a optat pe o rochie neagră, cu umerii goi. 

stanga
dreapta
andreea raicu si mihai morar jpg jpeg
amalia nastase si razvan vasilescu jpg jpeg
amalia nastase a stralucit intr o rochie semnata dana budeanu jpg jpeg
sonia argint a purtat o rochie parlor jpg jpeg
licitatie la festivalul brazilor de craciun jpg jpeg
bradul de 110 000 de euro creat de omid ghannadi si iinside academy 1 jpeg jpeg
dhaniel nora jpg jpeg
bradul salvati copiii jpg jpeg
adela parvu jpg jpeg
doina levintza jpg jpeg
floraria iris jpg jpeg
irina dragomir jpg jpeg
untold jpg jpeg
smiley jpg jpeg

La cele 20 de ediții anterioare ale Festivalului Brazilor de Crăciun au fost colectate fonduri totale de 6.517.800 euro, iar 112.285 de copii proveniți din medii sociale precare au fost reintegrați socio-educațional. Potrivit datelor furnizate de Organizația Salvați Copiii România, pentru 1.511.000 de copii din România (41,5%), părinții nu pot acoperi costurile unei hrane sănătoase, ale unei educații de calitate și ale unor tratamente medicale urgente.

Citește și:

VIDEO Amalia Năstase a împlinit 45 de ani. Tort superb, ținută mulată și toată familia alături

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg