Amalia Năstase a strălucit într-o rochie mulată la Festivalul Brazilor de Crăciun. Cum arată bradul pentru care s-au licitat 110.000 €

Ultima actualizare:

    Amalia Năstase și soțul ei, Răzvan Vasilescufoto: Instagram
Amalia Năstase și soțul ei, Răzvan Vasilescufoto: Instagram

A fost seară de gală miercuri, la Muzeul Național de Artă al României, care a găzduit cea de-a 21-a ediție a Festivalului Brazilor de Crăciun. Vedete, oameni de afaceri, politicieni, au participat la licitația susținută de Organizația Salvați Copiii România. Această ediție a înregistrat și un record: peste 764.000 de euro s-au strâns, bani pentru restabilirea accesului la educație și servicii medicale pentru copiii vulnerabili. La eveniemnt au participat și Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, și doctorul Mihai Craiu.

Cei 26 de brazi licitați în seara de gală a Festivalului Brazilor de Crăciun au obținut fonduri totale în valoare de 764.000 de euro, iar bradul-record, pentru care s-au licitat 110.000 de euro, a fost creat de Omid Ghannadi și Inside Academy. Kaufland România a oferit această sumă, iar fostul arhitect de la "Visuri la cheie" a rămas fără cuvinte. 


    Bradul de 110.000 de euro, creat de Omid Ghannadi și Inside Academy
Bradul de 110.000 de euro, creat de Omid Ghannadi și Inside Academy

”110.000 de euro, nici nu îmi vine să cred, mai ales că, probabil pentru prima dată nu este creația mea, eu sunt un mesager din partea comunității Inside Academy. Am vrut să înțeleagă oamenii că totul este despre implicare, evenimentul acesta simbolizează implicarea, faptul că fiecare dintre noi poate să schimbe viitorul unui copil vulnerabil și, respectiv, viitorul țării”, a declarat, emoționat, Omid Ghannadi, arhitect și designer de interior.

amalia nastase si razvan vasilescu 0 jpeg

Amalia Năstase, apariție de Oscar

De la eveniment nu avea cum să lipsească Amalia Năstase, ambasdor Salvați Copiii România. Ea a venit însoțită de partenerul ei, Răzvan Vasilescu, și a atras toate privirile cu rochia cambrată, strălucitoare, semnată Dana Budeanu. Amalia a avut și un machiaj de Oscar și o coafură cu bucle lejere. O rochie spectaculoasă, roție ca focul, a purtat și Sonia Argint, iar Andreea Raicu, gazda evenimentului, alături de Mihai Morar, a optat pe o rochie neagră, cu umerii goi. 

La cele 20 de ediții anterioare ale Festivalului Brazilor de Crăciun au fost colectate fonduri totale de 6.517.800 euro, iar 112.285 de copii proveniți din medii sociale precare au fost reintegrați socio-educațional. Potrivit datelor furnizate de Organizația Salvați Copiii România, pentru 1.511.000 de copii din România (41,5%), părinții nu pot acoperi costurile unei hrane sănătoase, ale unei educații de calitate și ale unor tratamente medicale urgente.

Citește și:

VIDEO Amalia Năstase a împlinit 45 de ani. Tort superb, ținută mulată și toată familia alături

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net