Amalia, despre fiica lui Ilie Năstase, activă pe OnlyFans: „Eu mă înțeleg bine cu oricine!”

Ultima actualizare:

Charlotte, fiica a adoptivă a marelui tenisman Ilie Năstase, și-a pus toată familia în cap atunci când a anunțat că s-a apucat de OnlyFans! Tânăra s-a trezit, peste noapte, că a fost renegată de tatăl său, iar femeile din viața marelui Ilie Năstase i-au sărit și ele la gât. Singura care o susține pe Charlotte de ani întregi este, însă, Amalia Năstase, care, nu numai că nu a admonestat-o pentru ceea ce face, ba, mai mult, a zis clar că o și susține.

Amalia Năstase o susține pe Charlotte
Amalia Năstase o susține pe Charlotte

Amalia Năstase are două fete cu tenismanul Ilie Năstase, dar ea a fost ca o mamă adevărată și pentru ceilalți copii ai marelui tenisman. Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie din căsnicia cu Alexandra King, a adorat-o pe Amalia și a numit-o eroina ei!

Charlotte Năstase a luat, recent, decizia să-și facă cont pe OnlyFans pentru a se întreține și atunci toată familia tensimanului a renegat-o. Singura carde i-a luat apărarea a fost Amalia Năstase!

„Toți copiii lui Ilie sunt niște copii extraordinari!”

Eu înțeleg bine cu oricine! Nu există să nu mă înțeleg bine cu cineva și dacă nu mă înțeleg cu cineva, clar, nu e din cauza mea! Toți copiii lui Ilie sunt niște copii extraordinari!”, a precizat Amalia Năstase, pentru Click!

Amalia a fost, recent, la Paris cu fetele ei și ale lui Ilie, unde s-au distrat de minune în trei. „Fetele au crescut, sunt la Paris, acum, amândouă. Ema este în vacanță și s-a dus și ea la Alessia. Ne-am nimerit toate trei la Paris, în aceeași perioadă. Am mâncat, ce să vezi, niște hambugheri și multe eclere. Ne-am răsfățat, că odată ne vedem toate trei!”, ne-a mai spus Amalia.

Charlotte sare la gâtul lui Brigitte!: „Ilie mi-a blocat telefonul din cauza ei!”

Charlotte Năstase a dezvăluit, pentru Click!, că Amalia i-a fost ca o adevărată mamă. În schimb nu același lucru se poate spune despre celeltalte soții ale lui Ilie Năstase.

Amalia încerca să-l facă pe Ilie să mă includă și pe mine în viața lui. O iubesc pe Amalia, ea e unul din idolii mei, sunt norocoasă că am avut așa o mamă vitregă în toți acești ani. A fost singura care m-a susținut! Și Emma și Alessia sunt incredibile! Sunt fericită că am o familie ca ele!

E jenant, însă, să ai așa un tată, o persoană incredibilă, așa un mare sportiv și el nici nu vrea să mă vadă! Să spună așa lucruri și să-și lase propria fiica de izbeliște! Dar am supraviețuit și, în sfârșit, sunt fericită!”, a declarat Charlotte, pentru Click!

Dintre toate însă, Charlotte a pus-o la zid pe Brigitte Sfăt, care i-ar fi interzis lui Ilie să-i mai dea bani fiicei sale, și chiar să mai vorbească la telefon cu ea.

Am fost prinsă într-o relație abuzivă atunci când el a fost însurat cu Brigitte! L-am sunat atunci să mă ajute să mă mut și mi-a trimis 700 de dolari după care mi-a blocat telefonul un an de zile!”, a mai declarat Charlotte Năstase, pentru Click!

Charlotte face OnlyFans pentru bani!

Charlotte (32 de ani) este nimeni alta decât fiica adoptivă a lui Ilie Năstase din mariajul acestuia cu Alexandra King, care a devenit celebră pentru rolul din pelicula italiană „La Pelle”(1981).

Vezi și: Ce domnișoară frumoasă s-a făcut mezina lui Ilie Năstase! Este superbă

Ilie Năstase și Alexandra King au adoptat doi copii, pe nume Nicholas, în 1987, dar și pe Charlotte, în 1990. Cei interesați să se aboneze la contul de OnlyFans al lui Charlotte Năstase, trebuie să achite 17 dolari.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net