Amalia Năstase e în doliu: „Ne-ai iubit pe toți cum numai tu puteai”

Ultima actualizare:

Amalia Năstase și-a anunțat urmăritorii virtuali că trece printr-un moment dificil, după ce a pierdut un suflet care era cel mai bun prieten al familiei sale. Este vorba despre câinele lor, care a încetat din viață, cel mai probabil de bătrânețe.

Amalia Năstase, în doliu, după ce a pierdut un suflet pe care îl iubea enorm Foto: Arhivă
Amalia Năstase, în doliu, după ce a pierdut un suflet pe care îl iubea enorm Foto: Arhivă

Amalia Năstase a publicat în mediul online un filmuleț în care apare cel care le-a fost cel mai bun prieten, câinele familiei, care purta numele de Alfie și pe care l-a crescut de când era pui. Patrupedul,care pare să fi fost rasa beagle, apare în cele mai emoționante ipostaze alături de copiii Amaliei, aducând zâmbete pe chipurile lor, încă de când aceștia erau mici. 

Amalia Năstase trece printr-un moment dificil, după ce câinele familiei, pe care îl iubea enorm, a murit

Fosta soție a lui Ilie Năstase a simțit nevoia să își ia un ultim „adio” de la cel pe care l-a crescut cu atâta dragoste și care a devenit, în timp, chiar un membru al familiei. Deși nu a specificat cauza morții patrupedului, cel mai probabil acesta era destul de bătrân. Amalia a scris în dreptul filmulețului și un mesaj prin intermediul căruia anunța trista veste.

Cel mai iubit câine din lume s-a dus să alerge în raiul cățeilor cu o parte din inima noastră cu tot. Te iubim mult, dragă Alfie și îți mulțumim că ai fost cel mai curajos câine și ne-ai iubit pe toți cum numai tu puteai, total. Nu te vom uita niciodată. Chiar niciodată.”, a fost mesajul Amaliei Năstase.

În asentimentul ei au fost mulți iubitori de animale, care au trecut, la rândul lor, prin această situație extrem de dificilă. Dana Budeanu s-a numărat printre cei care au comentat în dreptul filmulețului, încercând, în stilul caracteristic, să destindă atmosfera. 

E cu toți câinii de șmecheri acum, cântă cu ăla al lu’ Sinatra, se joacă poker cu ăla a lu’ Al Capone, stați cuminți!”, a scris Dana Budeanu, iar Amalia Năstase i-a răspuns doar cu o inimioară, semn că deși probabil s-a amuzat pe seama glumei, aceasta suferă în continuare în urma pierderii prietenului cel mai bun al familiei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro   Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net