Cum arată Amalia Năstase, după ce a pus 15 kg în pandemie. Ce dietă ține în prezent

Ultima actualizare:

Amalia Năstase, fosta soție a tenismenului Ilie Năstase, a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în oraș, la cumpărături. Iată cum arată în prezent, după ce a apelat din nou la ajutorul unei diete pentru a se menține în formă!

Ce dietă ține în prezent Amalia Năstase Foto: Instagram
Ce dietă ține în prezent Amalia Năstase Foto: Instagram

Amalia Năstase se luptă de ani buni pentru silueta sa, slăbind miraculos în 2020, atunci când a pierdut în jur de 30 de kilograme în doar 6 luni cu ajutorul dietei oloproteice, realizată, bineînțeles sub îndrumarea unui specialist. În pandemie însă, a pus la loc vreo 15 kg, având în vedere stresul prin care a trecut o lume întreagă odată cu lockdown-ul.

Cum arată Amalia Năstase, după ce a pus 15 kg în pandemie

În prezent, fotoreporterii Click! au surprins-o pe aceasta la cumpărături, la un supermarket din Capitală, umplând coșul cu tot felul de produse.

Fosta soție a lui Ilie Năstase a ieșit din magazin cu un căruț plin vârf. Amalia și-a așezat cu grijă produsele în portbagajul mașinii sale, după care și-a dus, în mod civilizat, căruțul în locul special amenajat. Amalia Năstase a purtat o geacă lejeră, lungă, de culoare gri și pantaloni închiși la culoare.

Se pare că Amalia s-a apucat din nou de dietă, astfel făcându-și proviziile de alimente sănătoase. Pe rețelele de socializare, fosta soție a lui Ilie Năstase își ține la curent urmăritorii cu evoluția sa și le dă acestora ponturi și sfaturi despre cum să pregătească acasă o masă simplă și sănătoasă, care să ajute și la siluetă, nefiind la prima dietă de acest gen. Vedeta a devenit, astfel, în încercarea sa de a scăpa de kilograme, un mic „guru” al curelor de slăbire.

Ce dietă ține în prezent Amalia Năstase

Amalia Năstase s-a apucat din nou, de vreo două săptămâni, de dieta ketogenică de data aceasta, care presupune slăbirea fără înfometare sau prea multe exerciții fizice, deși și sportul este un factor important. Dieta „keto” este un regim moderat în privința proteinelor, sarac în carbohidrați și bogat în grăsimi sănătoase.

image

Cu acest program sănătos, pe care și l-a personalizat în funcție de nevoile sale, Amalia Năstase a reușit să slăbească în jur de 5 kg, de la startul dietei și până în prezent. Amalia a dezvăluit recent, pentru Click!, ce alimente consumă în timpul unei astfel de diete.

De exemplu unii mănâncă carne și se îngrașă, eu trebuie să mănânc carne ca să slăbesc. Legume multe și proteine: ou, iaurt, carne, pește, fructe de mare. Nu am voie pâine, deloc dulciuri și nici paste. De băut numai apă. Adio vin! Voi ține această dietă o lună, chiar două. Trebuie să slăbesc 15 kilograme”, ne-a declarat Amalia Năstase, în urmă cu câteva zile.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
Kate Middleton Foto Profimedia (2) jpg
image png
image png
andreea mantea 2 jpg
carmen tanase al pacino jpg
film pixabay jpg
Babasha jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net