Livia Graur vrea să-și refacă viața, la un an de la divorț. Cum trebuie să arate viitorul partener: „Mai cred în iubire”

Livia Graur a oferit declarații uluitoare, în exclusivitate pentru Click!. Vedeta de 36 de ani, la un an de la divorțul de soțul său, Răzvan, ia în calcul varianta de a-și reface viața.

Cu zâmbetul pe buze, Livia a mărturisit cum trebuie să arate viitorul partener din viața sa. Ba mai mult, șatena ne-a spus, sincer, că încă mai crede în căsătorie, însă nu știe dacă va mai face, vreodată, acest pas. Dar, niciodată să nu spui niciodată... Așa că, domnilor, doamnelor poate o vedem, în curând, din nou, pe Livia, în rochie de mireasă...cine știe!

Citește și - Livia Graur, în reparații după divorț: „Până la cuțit există soluții!”

Nu crede că va mai îmbrăca rochia de mireasă

Livia Graur a trăit o frumoasă poveste de iubire, mai bine de douăzeci de ani, cu fostul ei partener, Răzvan Ștefan cu care a fost și căsătorită timp de 13 ani. Cei doi au fost împreună încă din clasa a IX-a și au fost mereu discreți cu viața lor personală. De dragul micuței lor, Livia și Răzvan au rămas prieteni chiar și după separare.

Prezentă recent la un eveniment monden cu ștaif din buricul Capitalei, Livia Graur ne-a declarat în exclusivitate că este dispusă să își refacă viața personală dacă o să întâlnească un bărbat potrivit pentru ea.

„Mai cred în iubire. Iubirea este cel mai frumos lucru care ți se poate întâmpla. Eu am avut o poveste frumoasă de iubire și, de ce nu, pot să mai am de acum și altele. Lucrurile care mi s-au întâmplat și despărțirea aceasta peste care am trecut nu m-a făcut să văd viața cu alți ochi. Cred și în recăsătorire, da! Nu știu dacă o să mă recăsătoresc.

 Eu m-am căsătorit în relația cu fostul soț după șapte ani de iubire. Părerea mea este că trebuie întâi să te cunoști bine cu acea persoană și după să faci pasul următor. Bărbatul care poate să stea lângă mine trebuie să fie amuzant, inteligent dar în același timp foarte puternic”, a spus Livia Graur pentru Click!

Livia Graur, totul despre relația cu fostul soț

Știrista ne-a vorbit și despre relația în care a rămas cu Răzvan, bărbatul cu care are o fetiță...pe Renata:

„Cu fostul soț sunt în relații civilizate pentru că suntem doi oameni civilizați și așa cred că trebuie să se comporte doi oameni care au un lucru foarte important în comun și anume...pe cea mică. Încercăm să ne vedem fiecare de viața lui dar în același timp să ne ocupăm în continuare de Renata.

 Ne înțelegem pe programul fetiței. Nu există probleme în sensul acesta. Programul a fost unul pe care l-am ales împreună. Știu despre fostul soț că este bine și mă bucur pentru el. Asta este tot ce contează. Nu știu să îți spun dacă el și-a refăcut viața personală sau vrea să și-o refacă”.

Prioritățile, Liviei în 2023

Vedeta ne-a dezvăluit și ce își dorește de la anul care a venit:

„Vreau să fie un an puțin mai bun decât peste cel care am trecut, deși nici anul trecut nu a fost un an rău dacă este să trag linie. Îmi doresc să fiu sănătoasă, să fim sănătoase atât eu cât și Renata și să fiu un pic mai liniștită. Multe lucruri s-au schimbat în viața mea, în ultima perioadă, și atunci am avut multe de rezolvat din punct de vedere adminstrativ”.

Click! spune

Livia Graur este prezentatoarea buletinului de știri de la ora 14.00, de la Prima TV. Vedeta are în spate o experiență în televiziune de 14 ani. De asemenea, șatena a realizat până acum rubrica meteo atât ca prezentator cât și ca editor și producător.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
image
actualitate.net
image
actualitate.net