Livia Graur, în reparații după divorț: „Până la cuțit există soluții!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Zilele acestea, vestea unui nou divorț a zguduit lumea mondenă. Livia Graur și soțul ei, Răzvan Ștefan Graur, și-au spus „Adio!” după 13 ani de căsnicie. Separarea dintre cei doi a avut loc încă de la începutul anului, mai precis în ianuarie, însă Livia a ținut la secret divorțul, care a avut loc la notar.

Livia Graur a divorțat după 13 ani de căsnicie Sursa: Facebook
Livia Graur a divorțat după 13 ani de căsnicie Sursa: Facebook

Livia Graur, prezentatoarea Prima TV, a luat viața de la capăt după divorț. Acum se ocupă mai mult de ea și de fiica ei, Renata, în vârstă de 9 ani. De altfel, Livia Graur a recunoscut că a rămas în relații amiabile cu fostul soț, pentru că au de crescut un copil împreună.

Pe perioada verii, micuța a tot fost plecată în vacanțe la bunicii din partea mamei, dar și a tatălui. Livia a mers cu Renata la tatăl său la Paris, apoi fetița a fost luată de tătăl ei și dusă la bunica ei din Austria.

Cu cine merge în vacanță?” Suntem prea săraci pentru România!”

Prezentatoarea Prima TV va merge în vacanță anul acesta împreună cu fiica ei și s-a gândit deja la câteva destinații în care nu a mai fost până acum. Toate sunt însă departe de România.

Încă nu am programat concediul, dar va fi mai mult ca sigur undeva la mare, la soare, să fie frumos! Suntem prea săraci să ne petrecem vacanța în România! E lumea asta prea mare ca să merg în țară sau într-o destinație în care am mai fost. Încerc să găsesc o destinație în care nu am mai fost.Va fi o provocare! Am fost în Bulgaria, în Grecia, în Malta.

În Egipt nu am fost până acum, dar e foarte cald în perioada asta și nu e o idee bună. Dubaiul e pe listă, dar nu e o destinație de mers în perioada asta. Eu nu rezist foarte mult la căldură. Mai am și Tunisia în vedere.

Anul asta nu am făcut plajă mai deloc. La Paris am umblat, și în rest n-am avut timp de plajă, deși eu aș putea să fac plajă și la mine în curte. Am amenajat-o de vară, am mai multe piscine, am și pentru Renata mai mică.

Acum vreau să-i cumpăr Renatei și un tobogan cu apă, cu niște colace în care te dai. Acum Renata e plecată în altă vacanță, urmează tabăra, apoi va pleca la munte. Nici nu apuc să-i desfac bagajele că trebuie să i le fac iar. Se plimbă copilul mai mult decât mine!”, a declarat prezentatoarea pentru Click!

„Mi-e frică de ace!”

Divorțul a avut și părțile lui bune. Livia arată trăsnet și cântărește doar 49 de kilograme. Deși a slăbit foarte tare și se topește pe picioare, Livia se simte bine , la acest momenet, în pielea ei. Își face timp, mai nou, și pentru câte o vizită la clinica de înfrumusețare, pentru diverse tratamente non-invazive.

Livia este mult mai îndrăzneață după divorț și afișează ținute foarte sexy. O ajută și silueta trasă prin inel, căci cântărește cât un fulg,

În fiecare zi tenul meu este agresat, supus machiajului. Am venit să-mi fac o procedură. Ador procedurile non-invazive, căci mie mi-e frică de ace. Până la cuțit există soluții. Deocamdată, nu mi s-au recomandat operațiile estetice. Mi-aș dori să mă mai îngraș câteva kilograme, altceva nu aș schimba la mine”, ne-a mai declarat vedeta Prima TV.

A divorțat după 20 de ani relație!

Livia Graur nu a dorit să facă public divorțul de cel care i-a fost alături timp de 13 ani, ținându-l timp de mai multe luni la secret.

Unele lucruri se întâmplă pur și simplu. Am rămas în relații civilizate pentru ca avem un copil de crescut!”, a dezvăluit Livia, pentru Click!

Livia Graur și soţul ei, Ștefan Răzvan Graur, au început povestea lor de dragoste încă din clasa a 9-a, pe când erau doi adolescenți. Cei doi au fost împreună timp de 20 de ani, la bine și la greu. Atunci când au împlinit șase ani de căsnicie, cei și-au reînoit jurămintele, printr-o ceremonie cât se poate de romantică, la malul mării.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net