Livia Graur se topește pe picioare: „Nici nutriționiștii nu mi-au dat de cap!”

Ultima actualizare:

Unii iau propoții, alții se topesc pe picioare! Livia Graur, frumoasa știristă de la Prima TV, trăiește o dramă, în ultima vreme! Nu reușește să se îngrașe și a slăbit foarte tare. Livia cântărește în prezent doar 49 de kilograme, așa că medicii nutriționiști au pus-o la regim de îngrășare, care însă nu prea dă roade în cazul ei. Prezentatoarea mănâncă pâine în cantități foarte mari și tot degeaba.

Drama Liviei Graur! Se topește pe picioare: «Nici nutriționiștii nu mi-au dat de cap!»
Drama Liviei Graur! Se topește pe picioare: «Nici nutriționiștii nu mi-au dat de cap!»

Livia Graur e disperată! Știrista de la Prima TV a ajuns să cântărească doar 49 de kilograme. Livia a consultat, în ultima vreme, mai mulți nutriționiști care i-au recomandat, de urgență, un regim de îngrășare. Au pus-o pe vitamine și pâine boierească, cât încape. Cu toate astea, Livia nu pune un gram pe ea de luni bune.

Nu-i de ratat nici: Livia Graur, întâlnire în lacrimi cu tatăl ei, la Paris! De când nu-l mai văzuse

Ba mănăncă Livia, mănâncă foarte mult! Duc o cură de îngrășare! Să știe toată lumea că eu mă chinui. Dacă are cineva o soluție ca eu să pun ceva pe mine, nici nutriționiștii nu au găsit-o, să spună!

Mănânc multă pâine zilnic. Eu cumpăr ine mare, de aia boierească, și mănânc cam 4-5 felii la o masă. Mănânc la orice oră din zi și din noapte, ori de câte ori mi-e foame, și chiar și seara foarte târziu, ceea ce nu este deloc recomandat. Încerc să fac tot ce nu recomandă medicul: iau și vitamine, mai ales vitamina C, că dă poftă de mâncare”, a declarat Livia Graur pentru Click!

Interesant de citit și: EXCLUSIV Livia Graur a îndurat chinuri mari ca să-și îndrepte dantura: “Mi-au scos opt măsele, nu aveam curaj nici să râd”

«Îi mănânc și ciocolata fiicei mele!»

Dacă mama e la regim de îngrășare, fiica Liviei, Renata (8 ani), are probleme cu silueta. Renata a fost pusă la slăbit, după ce a luat câteva kilograme în vacanța petrecută, recent, la Dinsneyland.

Toată lumea zice că eu nu mănânc nimic, dar mâncara mea preferată e mâncarea italienească. Paste, pizza, tot ce vrei mânânc. Lasagna, canelloni și le și fac, le și mănânc. La fiica mea, Renata e invers, a cam luat proporții, așa că am redus ciocolata. Acum mănâncă mama ciocolata”, ne-a mai spus știrista.

Livia Graur s-a născut la București și a avut privilegiul să copilărească în Franța, la Paris, datorită tatălui său, care lucrează și acum acolo. Livia a urmat clasa 1 la Paris și s-a întors să facă specializarea la facultate tot acolo.

Livia Graur are, în prezent, 36 de ani și lucrează în televiziune de mai bine de 14 ani. Frumoasa știristă prezintă Jurnalul Focus de la Prima TV, de la ora 14.00.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Bullying bataie copii elevi FOTO Shutterstock jpg
alfred bulai acuzat abuzuri sexuale 1 logo webp
Banner Denise Rifai
Banner Vica Blochina
image
actualitate.net
image
actualitate.net