Livia Graur, întâlnire în lacrimi cu tatăl ei, la Paris! De când nu-l mai văzuse

Livia Graur, prezentatoarea ştirilor Focus Prima TV, a avut parte de o revedere emoționantă tocmai la Paris, acolo unde a mers cu fiica ei, Renata! Livia s-a reîntâlnit cu această ocazie cu tatăl ei, stabilit în Franța de mai bine de 30 de ani. Nu se mai văzuseră de trei ani, din cauza pandemiei!

stanga
dreapta
graur tata paris JPG
livia renata paris JPG
graur paris3 jpg
graur renatta pariss JPG
graur 4 paris JPG
graur paris7 jpg
graur renatat8 JPG

Livia Graur a petrecut o vacanţă de poveste la Paris, împreună cu fiica ei, Renata. Cele două au mers în capitala Franţei pentru a vizita Disneyland-ul, dar și pentru a se reîntâlni cu persoane dragi sufletului lor. Tatăl Liviei, care s-a stabilit de 30 de ani la Paris, unde și lucrează, le-a așteptat cu drag și le-a fost ghid în vacanța lor.

Reîntâlnirea tată-fiică a fost una pe cât se poate de emoționantă și s-a lăsat cu lacrimi de fericire, căci cei doi nu se mai văzuseră de trei ani, de când a debutat pandemia.

„Renata și-a corupt bunicul și l-a dus la Disneyland!”

image
Livia Graur și-a revăzut tatăl, la Paris Sursa: Instagram

L-am revăzut pe tata după trei ani. Din cauza pandemiei, nu a mai putut veni să ne viziteze. Nici noi nu mai fusesem la el din 2016.

Eu mi-am iubit bunicul matern ca pe ochii din cap. L-am iubit enorm. Și îmi doresc ca și fiica mea, Renata, să simtă iubirea bunicilor ei. Renata l-a corupt pe tata și l-a dus pentru prima oară la Disneyland!

Citeşte şi: EXCLUSIV Livia Graur, vacanță în Grecia cu ghinioane în lanț: „Am crezut că nu vom mai ajunge acasă”. A văzut pe viu incendiile din Rodos

Au fost zece zile minunate petrecute în Paris, oraşul meu de suflet! Vacanţa aceasta era oarecum planuită, întrucât nu am mai fost la Paris de câţiva ani buni şi îi promisesem Renatei o nouă vizită la Disney.

Am regăsit un Paris burduşit de oameni din toate colţurile lumii. Am vizitat turnul Eiffel, am fost la Luvru, ne-am plimbat pe Champs Elysees, am petrecut mai bine de trei ore la Muzeul Grevin (cel al figurinelor de ceară) şi, desigur, nu a lipsit ziua de Disney, cu atracţii de tot felul şi, bineînţeles, cozile aferente, a declarat Livia Graur, pentru Click!

„Puteam oricând să rămân în Franța! ACOLO AM COPILĂRIT!”

Prezentatoarea Știrilor Focus de la Prima TV are o poveste de viață impresionantă. Livia Graur s-a născut la București și a avut privilegiul să copilărească în Franța, la Paris, datorită tatălui său, care lucrează și în prezent acolo. Livia a făcut clasa 1 la Paris și s-a întors să facă specializarea la facultate tot acolo.

Citeşte şi: Livia Graur, dezvăluiri despre boala cu care se luptă de ani de zile

Tata stă în Franța de 30 de ani. Ne vedem destul de rar. El este cetățean francez de mulţi ani. Lucrează la Paris și mai are vreo cinci ani până la pensie. Chiar se gândește să revină în țară. Eu îi tot zic să vină aici, dar el are casa lui acolo, rostul lui. Ar trebui să vândă tot și să cumpere aici ceva, o proprietate.

Eu am facut clasa 1 acolo, la Paris. Apoi m-am întors în țară și am mai plecat la facultate tot la Paris. Dar nu am vrut să trăiesc acolo, desi aș fi putut oricând. Pur si simplu, m-am simțit mai bine aici!”, ne-a mai povestit vedeta Prima TV.

Livia Graur are 36 de ani și lucrează în televiziune de 14 ani. Frumoasa știristă prezintă Jurnalul Focus de la Prima TV, de la ora 14.00.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

gabi badalau evenimente jpg
image png
peter imre corina dănilă jpg
646x404 (1) jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg