Livia Graur, întâlnire în lacrimi cu tatăl ei, la Paris! De când nu-l mai văzuse

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Livia Graur, prezentatoarea ştirilor Focus Prima TV, a avut parte de o revedere emoționantă tocmai la Paris, acolo unde a mers cu fiica ei, Renata! Livia s-a reîntâlnit cu această ocazie cu tatăl ei, stabilit în Franța de mai bine de 30 de ani. Nu se mai văzuseră de trei ani, din cauza pandemiei!

Livia Graur a petrecut o vacanţă de poveste la Paris, împreună cu fiica ei, Renata. Cele două au mers în capitala Franţei pentru a vizita Disneyland-ul, dar și pentru a se reîntâlni cu persoane dragi sufletului lor. Tatăl Liviei, care s-a stabilit de 30 de ani la Paris, unde și lucrează, le-a așteptat cu drag și le-a fost ghid în vacanța lor.

Reîntâlnirea tată-fiică a fost una pe cât se poate de emoționantă și s-a lăsat cu lacrimi de fericire, căci cei doi nu se mai văzuseră de trei ani, de când a debutat pandemia.

„Renata și-a corupt bunicul și l-a dus la Disneyland!”

Livia Graur și-a revăzut tatăl, la Paris Sursa: Instagram
Livia Graur și-a revăzut tatăl, la Paris Sursa: Instagram

L-am revăzut pe tata după trei ani. Din cauza pandemiei, nu a mai putut veni să ne viziteze. Nici noi nu mai fusesem la el din 2016.

Eu mi-am iubit bunicul matern ca pe ochii din cap. L-am iubit enorm. Și îmi doresc ca și fiica mea, Renata, să simtă iubirea bunicilor ei. Renata l-a corupt pe tata și l-a dus pentru prima oară la Disneyland!

Citeşte şi: EXCLUSIV Livia Graur, vacanță în Grecia cu ghinioane în lanț: „Am crezut că nu vom mai ajunge acasă”. A văzut pe viu incendiile din Rodos

Au fost zece zile minunate petrecute în Paris, oraşul meu de suflet! Vacanţa aceasta era oarecum planuită, întrucât nu am mai fost la Paris de câţiva ani buni şi îi promisesem Renatei o nouă vizită la Disney.

Am regăsit un Paris burduşit de oameni din toate colţurile lumii. Am vizitat turnul Eiffel, am fost la Luvru, ne-am plimbat pe Champs Elysees, am petrecut mai bine de trei ore la Muzeul Grevin (cel al figurinelor de ceară) şi, desigur, nu a lipsit ziua de Disney, cu atracţii de tot felul şi, bineînţeles, cozile aferente, a declarat Livia Graur, pentru Click!

„Puteam oricând să rămân în Franța! ACOLO AM COPILĂRIT!”

Prezentatoarea Știrilor Focus de la Prima TV are o poveste de viață impresionantă. Livia Graur s-a născut la București și a avut privilegiul să copilărească în Franța, la Paris, datorită tatălui său, care lucrează și în prezent acolo. Livia a făcut clasa 1 la Paris și s-a întors să facă specializarea la facultate tot acolo.

Citeşte şi: Livia Graur, dezvăluiri despre boala cu care se luptă de ani de zile

Tata stă în Franța de 30 de ani. Ne vedem destul de rar. El este cetățean francez de mulţi ani. Lucrează la Paris și mai are vreo cinci ani până la pensie. Chiar se gândește să revină în țară. Eu îi tot zic să vină aici, dar el are casa lui acolo, rostul lui. Ar trebui să vândă tot și să cumpere aici ceva, o proprietate.

Eu am facut clasa 1 acolo, la Paris. Apoi m-am întors în țară și am mai plecat la facultate tot la Paris. Dar nu am vrut să trăiesc acolo, desi aș fi putut oricând. Pur si simplu, m-am simțit mai bine aici!”, ne-a mai povestit vedeta Prima TV.

Livia Graur are 36 de ani și lucrează în televiziune de 14 ani. Frumoasa știristă prezintă Jurnalul Focus de la Prima TV, de la ora 14.00.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net