Livia Graur a divorțat în mare secret! Când s-a produs separarea?

Ultima actualizare:

Știrista de la Prima TV și soțul ei, Ștefan Răzvan Graur, au decis să pună punct poveștii de iubire care s-a desfășurat pe parcursul a mai bine de 13 ani. Cei doi au hotărât, însă, să rămână în relații amicale de dragul fetiței pe care o au împreună, motiv pentru care și separarea a avut loc pe cale amiabilă, la notar.

Chiar dacă și-au spus „adio!”, după o căsnicie lungă și discretă, deopotrivă, Livia Graur și Ștefan Răzvan Graur au încheiat toate socotelile la notar, pe cale amiabilă, semn că separarea a fost una dorită de ambii soți. Mai mult, se zvonește că în ultima perioadă știrista de la Prima TV ar fi încetat să mai poarte verigheta și, atât ea, cât și Ștefan, au șters toate pozele în care apăreau împreună, pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și:  EXCLUSIV Livia Graur a îndurat chinuri mari ca să-și îndrepte dantura: “Mi-au scos opt măsele, nu aveam curaj nici să râd”

Nimeni nu bănuia că Livia și Ștefan ar fi divorțat! 

Prezentatoarea TV și soțul ei s-au cunoscut pe băncile școlii, încă de când erau în clasa a noua. Au fost căsătoriți timp de 13 ani și și-au reînnoit jurămintele după șase ani de căsnicie însă, în total, relația lor a durat mai bine de 20 de ani. Motivul pentru care vor rămâne în relații amicale este creșterea fetiței lor, Renata, care are nouă ani și este elevă în clasa a doua.

S-ar putea să îți placă: Livia Graur, dezvăluiri despre boala cu care se luptă de ani de zile

Motivul pentru care Livia Graur și soțul său rămâne, în continuare, învăluit în mister. În exclusivitate, știrista de la Prima TV ne-a spus că „Unele lucruri se întâmplă pur și simplu. Am rămas în relații civilizate pentru că totuși avem un copil de crescut!”

Mai multe detalii despre divorțul momentului, AICI.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net