Motivul pentru care a divorțat Livia Graur! Primele declarații despre despărțire

#Exclusiv Click!

Un alt divorț bombă zguduie lumea mondenă! Livia Graur și-a încheiat socotelile la notar după 13 ani de căsnicie cu soțul ei, Ștefan Răzvan Graur. Prezentatoarea Prima TV a făcut primele declarații, pentru Click!, despre motivele care au dus la ruptură!

livia graur jpeg
Livia Graur a divorțat în ianuarie de soțul ei, Răzvan Sursa: Facebook

Livia Graur a decis să pună punct unei căsnicii de 13 ani, încă din luna ianuarie, când s-a produs ruptura. Cei doi au decis să divorțeze pe cale amiabilă, la notar.

„Unele lucruri se întâmplă pur și simplu!"

Vedeta TV nu a dorit, însă, să facă public divorțul de cel care i-a fost alături timp de 13 ani din viață, ținându-l timp de mai multe luni la secret. Întrebată de Click!, care au fost motivele care au dus la ruptura șocantă de soțul său, prezentatoarea Prima TV a făcut declarații în exclusivitate.

Unele lucruri se întâmplă pur și simplu. Am rămas în relații civilizate pentru că totuși avem un copil de crescut! ”, a dezvăluit Livia Graur, în exclusivitate pentru Click!

Divorțul celor doi șochează, mai ales că cei doi au o fetiță Renata, în vârstă de 9 ani. Renata tocmai ce a fost luată de tatăl ei în vacanță și dusă la bunica din Austria. 

stanga
dreapta
livia graur vacanta jpeg
livia graur rodos jpeg
Alături de Livia Graur și de campionul Arlo  png
19 livia graur renata sot razvan stefan graur karpatia pony show jpg jpeg
livia graur

Divorț după 20 de ani relație!

Livia Graur și soţul ei, Ștefan Răzvan, au început povestea lor de dragoste încă din clasa a 9-a, pe când erau doi adolescenți. Cei doi au fost împreună timp de 20 de ani, la bine și la greu. Atunci când au împlinit șase ani de căsnicie, cei și-au reînnoit jurămintele, printr-o ceremonie romantică la malul mării.

Prezentatoarea știrilor Focus de la Prima TV are o poveste de viață impresionantă. Livia Graur s-a născut la București și a avut privilegiul să copilărească în Franța, la Paris, datorită tatălui său, care lucrează și acum acolo.

Vedeta a făcut clasa 1 la Paris și s-a întors să facă specializarea la facultate tot acolo. Livia Graur are 36 de ani și lucrează în televiziune de 14 ani. Frumoasa știristă prezintă Jurnalul Focus de la Prima TV, de la ora 14.00.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

iulia vantur jpeg
4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
alex leonte cancan 3 jpg
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Catalin Botezatu png
olivia newton john jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub charlotte nastase png
adelina nica si mihai costea 8 png
loredana groza png
aurelian temisan jpeg
eda marcus HP jpg
mihai alexandru aurelian temisan mp4 thumbnail png