Minune mare! Livia Graur s-a îngrășat! Imagini cu prezentatoarea în costum de baie!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Livia Graur se topea pe picioare, în ultima vreme. Frumoasa prezentatoare a trecut printr-un divorț, anul acesta, și nu i-a fost deloc ușor. Vedeta ajunsese să cântărească cât un fulg, cum vine vorba, adică nici mai mult, nici mai puțin de 49 de kilograme. Diva de la Prima TV a apelat la numeroși medici nutriționiști, dar niciunul nu i-a găsit „leacul”. Nicio cură de îngrășare nu a funcționat, în cazul ei. Nici cea cu pâine, nici cea cu ciocolată.

Livia Graur ajunsese să cântărească doar 49 de kilograme Sursa: Facebook
Livia Graur ajunsese să cântărească doar 49 de kilograme Sursa: Facebook

Livia Graur a reușit să se îngrașe în vacanță!

Livia Graur a reușit să-și găsească echilibrul în sejurul de relaxare pe care l-a avut recent. A ales o vacanță la all inclusive în Tunisia, iar minunea s-a întâmplat: a pus pe ea, în sfârșit, două kilograme! Cel puțin așa arată cântarul! Vedeta este în culmea fericirii și zice că arată trăsnet, motiv pentru care s-a și pozat în costum de baie.

Citește și: Livia Graur a dat mare petrecere de ziua fiicei ei, Renata! ”Mă uit la ea și nu-mi vine să cred. E cât mine!”

M-am întors extrem de fericită, pentru că am reușit să pun 2 kilograme în plus! Asta pentru că mâncarea lor mi s-a părut extrem de bună, cu toate că eu nu mănânc deloc picant, însă au și feluri care, deși sunt condimentate, nu sunt exagerat de picante.

De asemenea, m-am simțit foarte în largul meu întrucât, fiind o țară musulmană, nu se mănâncă deloc carne de porc și am putut să gust din toate preparatele diferite. În plus, în fiecare zi, la micul dejun, am mâncat clătite cu multă ciocolată.”, a declarat Livia Graur, pentru Click!.

Iată și: Livia Graur și viața după divorț. El îi ține companie prezentatoarei Prima TV

Livia Graur, experiență din vacanță: „Ne-am împrietenit cu câteva cămile!”

Prezentatoarea de la Prima TV a fost în vacanță alături de fiica ei, Renata, iar cele două nu și-au refuzat nimic la all inclusive. Au mâncat tot ce le-a poftit inimioara și s-au bălăcit toată ziua în piscină, dar și în apele Mării Mediterane.

„Am avut tot felul de experiențe în premieră: am făcut parasailing - zborul peste mare a fost ceva spectaculos. Ne-am împrietenit cu câteva cămile, niște animale foarte blânde și prietenoase. Am făcut și o croazieră de o zi în apele Mediteranei.”, ne-a mai spus prezentatoarea de la Prima TV.

Mai vezi și: Livia Graur, în reparații după divorț: „Până la cuțit există soluții!”

Livia Graur a divorțat după 20 de ani relație!

Vedeta de la Prima TV și soțul ei, Răzvan Ștefan Graur, și-au spus „adio!” după 13 ani de căsnicie, în luna ianuarie 2022. Livia a reușit, însă, să țină secretă despărțirea, care a avut loc la notar, timp de mai multe luni.

Unele lucruri se întâmplă pur și simplu. Am rămas în relații civilizate pentru că avem un copil de crescut!”, a dezvăluit, la acel moment, prezentatoarea tv, pentru Click!

Livia Graur și fostul ei partener, Ștefan Răzvan Graur, au început povestea lor de dragoste încă din clasa a 9-a, pe vremea când erau doi adolescenți. Cei doi au fost împreună timp de 20 de ani, la bine și la greu. Și-au reînnoit jurămintele, la șase ani de la nuntă, printr-o ceremonie cât se poate de romantică, la malul mării. Din păcate, drumurile lor s-au separat, iar acum îți vede fiecare liniștit de viață.

Nu rata: Motivul pentru care a divorțat Livia Graur! Primele declarații despre despărțire

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!