Livia Graur a dat mare petrecere de ziua fiicei ei, Renata! ”Mă uit la ea și nu-mi vine să cred. E cât mine!”

Livia Graur a dat o petrecere de vis pentru fiica ei, Renata, care a împlinit nouă ani! Livia îi face toate poftele micuței. I-a închirat un loc de joacă ca-n povești, unde micuții, colegi ai Renatei, s-au distrat de minune!

Livia Graur a sărbătorit-o pe fiica ei, Renata Sursa: arhivă personală
Livia Graur a sărbătorit-o pe fiica ei, Renata Sursa: arhivă personală

Fiica Liviei Graur, Renata, a crescut văzând cu ochii. Ieri, a fost ziua micuței care a împlinit nouă ani, așa că mama ei i-a organizat o petrecere ca-n povești la un loc de joacă. Tortul delicios de înghețată a fost senzația petrecerii. Micuții s-au înghesuit să-l devoreze într-o clipă.

„E cât mine, purtăm aceeași marime! Ne share-uim hainele!”

A fost petrecere mare, plănuită de acum 2 luni, într-un loc de joacă relativ nou deschis, pe care l-a descoperit de pe Youtube, de la vloggerii pe care îi urmărește.

E la curent cu tot ce e la modă, tot ce se poartă, e foarte în tendințe. Am avut cam 30 de invitați. Tortul a fost ales cu atenție, înghețata fiind desertul ei preferat”, a declarat Livia, pentru Click!

„S-a schimbat enorm în ultimul an!”

Livia e uimită! Fiica ei a ajuns să poarte aceeași mărime la haine cu ea și fac schimb deja de tricouri și de blugi.

Livia Graur a slăbit foarte tare în ultima vreme. Vedeta Prima TV cântărește doar 49 de kilograme, iar Renata a prins-o din urmă.

Mă uit la ea și nu-mi vine să cred că e aproape cât mine, s-a schimbat enorm în ultimul an, facem cumpărături împreună și purtăm aproape aceeași mărime.

Motiv pentru care putem cu ușuriță să share-uim un tricou, de pildă, sau blugii. E un copil tare cuminte, nu a fost pedepsită niciodată. Nu prea face prostii, așa că nu e nevoie. E foarte conștientă de cum trebuie să se poarte și ce să facă, iar când ieșim împreună suntem ca două prietene”, ne-a mai spus prezentatoarea Prima TV.

Divorț după 20 de ani relație!

Livia Graur a divorțat de soțul ei, după 20 de ani de relație și 13 ani de căsnicie.

Unele lucruri se întâmplă pur și simplu. Am rămas în relații civilizate pentru că avem un copil de crescut!”, a dezvăluit Livia, pentru Click!

Livia Graur și soţul ei, Ștefan Răzvan Graur, au început povestea lor de dragoste din clasa a 9-a, pe când erau doar doi adolescenți. Cei doi au fost împreună timp de 20 de ani, la bine și la greu. Atunci când au împlinit șase ani de căsnicie, cei și-au reînoit jurămintele, printr-o ceremonie cât se poate de romantică, la malul mării.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub cristina spătar png
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
tata teo (3)B jpg
cub anamaria prodan png
cub andi moisescu olivia steer png
cub Marian Godină png
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg