Livia Graur și viața după divorț. El îi ține companie prezentatoarei Prima TV

Știrista de la Prima TV își continuă viața după despărțirea de fostul soț. Livia Graur (36 de ani) a povestit pentru Click cum își petrece timpul liber cu fiica ei Renata.

image
Livia Graur și viața după divorț

Livia Graur își petrece timpul liber cu Arlo și Renata

Citește și: Livia Graur a divorțat în mare secret! Când s-a produs separarea?

„Încerc să-mi valorific timpul liber cât mai mult, astfel încât să am mereu activități interesante cu Renata. De obicei, în perioada în care temperaturile sunt plăcute, petrecem cât mai mult timp în aer liber. Că vorbim de plimbări în parc, picnicuri, alergare, sau evadări scurte la câțiva kilometri de București, încerc mereu să profit la maximum de timpul liber.

Weekend-ul trecut, de pildă, am dat o fugă până la mare. Am plecat dimineață și ne-am întors seara, dar a fost o zi atât de intensă și de frumoasă încât vom rămâne cu amintiri ca și cum ar fi fost un concediu în toată regula. Evident că în activitățile noastre îl implicăm uneori și pe Arlo, cățelul nostru care are 5 ani. E un belgian malinois, cam temperamental, dar extrem de iubitor și de bun cu noi. Renata adoră să se joace cu el și să îl pună să facă diverse trucuri pe care Arlo le-a învățat de la Mihai Nae.

De altfel, el este cel care ne-a ajutat să-l găsim pe Arlo și care s-a ocupat de dresajul lui încă de la 3 luni. Arlo a venit în viață noastră la câteva luni după moartea lui Ronnie, dogul argentinian care a trăit în casă 13 ani și care era un important membru al familiei. Pentru că Renata a suferit enorm din cauza pierderii lui, am hotărât să avem un alt cățel.

Cu toate că nu mai voiam, am suferit și eu foarte mult. Însă, pentru că am văzut o cât de atașată a fost și știu cât de importantă este dezvoltarea unui copil alături de animale, Arlo a devenit noul membru al familiei. De altfel, eu am avut animale de companie de când mă știu. Mișu a fost primul pisoi, a urmat Cherie, un alt motan. Apoi am avut doi fox terrieri, Gîn și Lucky, și ulterior un basset hound pe nume Ascot.", spune Livia Graur.

Livia Graur a divorțat de Răzvan Ștefan Graur după 13 ani de relație. Cei doi au o fetiță, pe Renata, pe care o cresc împreună, însă nu ca și cuplu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

niculina stoican   facebook jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
viorel lis si oana lis
BeFunky collage (28) jpg
Rareş Bogdan .  FOTO Mediafax
Velma Scooby Doo Captură Video jpg
image
image
image
image
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg
kanye west