Livia Graur, efort cu satisfacții maxime după divorț: „Mă ajută psihic!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Livia Graur e în mare formă după divorț! Prezentatoarea  de la Prima TV ține la siluetă, așa că a mutat sala de forță la ea acasă. Livia aleargă zilnic, o jumătate de oră, pe badă și mai trage și de gantere.

Livia Graur și-a mutat sala de forță la ea acasă Sursa: arhivă personală
Livia Graur și-a mutat sala de forță la ea acasă Sursa: arhivă personală

Vedeta vrea să își tonifieze abdomenul și și-a făcut și intrarea în lumea modei, căci tocmai ce fost, zilele trecute, vedeta unei prezentări, organizate de stilistul Alin Gălățescu.

Vrea să obțină „pătrățele” și abdomen sculptat!

Livia Graur vrea siluetă de supermodel! Cântărește doar 49 de kilograme și se îndoapă cu pâine și ciocolată, toată ziua. Totuși, Livia nu face rabat de la sport. Vrea abdomen cu „pătrățele”, așa că a trecut la fapte. Și-a achiziționat o bandă la domiciliu și, zilnic, face kilometri întregi ca să fie în formă.

Citește și: Minune mare! Livia Graur s-a îngrășat! Imagini cu prezentatoarea în costum de baie!

Nu are nici o legătură, sportul nu înseamnă neapărt că trebuie să slăbim. Dacă facem sport, facem sport să ne tonifiem, facem sport să ne simțim bine, să ne dea energie. După o jumătate de oră pe bandă dimineața, am energie pentru toată ziua

 E un lucru bun pentru psihic. Te pune în mișcare, îți dă tonusul acela de care ai nevoie. Nu sunt o persoană matinală și pentru mine trezitul de dimineață e o tortură”, a declarat vedeta Prima TV, Livia Graur, pentru Click!

S-a apucat de gantere, la doar 49 de kg!

Livia Graur se antrenează cu simț de răspundere, chiar dacă o face acasă. Mai nou, vedeta și-a propus să pună și niște masă musculară, drept urmare și-a achiziționat și câteva gantere.

La mine banda nu e cuier! E primul accesoriu de genul acesta pe care mi l-am cumpărat și, atunci când m-am hotărât să fac pasul acesta, am știut că trebuie să mă țin de treabă.  Mi-am dat seama că nu o să am timp să merg la sală din cauza programului haotic, așa că am zis să aduc sala acasă, bandă și niște gantere. Ganterele nu le-am folosit prea mult, dar de badă mă țin!”, ne-a mai dezvăluit prezentotarea de la Prima TV, Livia Graur.

"Am mai fost model!" 

Livia a fost una dintre vedetele care au defilat în prezentarea organizată, miercuri seară, al Hanul Gabroveni, de către stilistul Alin Gălățescu, dedicată Zilelor orașului București. Pe podium au mai urcat Monica Anghel, Majda Aboulumosha și Crina Abrudan.

Prezentarea a fost un tribut adus orașului Bucuresti, de unde sunt și eu. Nu e prima oară când urc pe un catwalk, am mai fost cum trei-patru ani, într-un show de modă cu designeri români. Sunt de părere ca trebuie să-i susținem pe designerii români”, ne-a mai spus prezentaoarea tv.

Vezi și: Livia Graur a dat mare petrecere de ziua fiicei ei, Renata! ”Mă uit la ea și nu-mi vine să cred. E cât mine!”

Livia Graur s-a născut la București, dar a avut privilegiul să copilărească în Franța, la Paris, datorită tatălui său, care lucrează și acum acolo. Livia a urmat clasa I-a la Paris și s-a întors să facă specializarea la facultate tot acolo.

Livia Graur are 36 de ani și lucrează în televiziune de mai bine de 14 ani. Frumoasa știristă prezintă Jurnalul Focus de la Prima TV, de la ora 14.00. Vedeta a divorțat în luna ianurie la notar de Răzvan Ștefan Graur, cu care are o fetiță, Renata.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
image png
Sanda Ladoși, pe scenă sursa Instagram
vocea romaniei facebook jpg
netflix pixabay jpg
banner theo rose png
image
actualitate.net
image
actualitate.net