Adina Buzatu, pregătită să devină soacră? Fiica ei, Sara, locuiește la Londra cu iubitul: „Eu nu pot decât să mă bucur”

#Exclusiv Click!

Adina Buzatu (45 de ani) este una dintre cele mai renumite stiliste din România. A reușit într-o lume a bărbaților, însă, în acest moment nu este căsătorită. Are toate șansele, totuși, să devină soacră în curând. Fiica ei, Sara (26 de ani), trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp și nunta bate la ușă.

Adina Buzatu și fiica ei, Sara, au relație mai mult decât specială. Cele două sunt foarte apropiate, se înțeleg de minune, iar stilista spune că este cea mai bună prietenă a fiicei sale.

Tânăra a absolvit Facultatea de Management Hotelier de la Lausanne, din Elveția, iar acum lucrează la o companie tech Londra. Din acest motiv, Adina Buzatu abia așteaptă să se vadă cu fata ei, pentru a-și petrece vacanțele împreună.

Adina Buzatu: „Dacă Sara va fi fericită, eu voi fi și mai fericită!”

Sara locuiește împreună cu iubitul ei la Londra. Nu sunt încă logodiți, dar Adina Buzatu se gândește deja la momentul când va deveni soacră. 

Sara are un prieten, are 26 de ani, nu mai e așa mică. Mi-a zis la un moment dat: mama eu cresc-cresc și o să rămânem de aceeași vârstă!

Nu știu ce o să fac atunci când se va mărita, dar, clar, o să mă bucur. Dacă ea va fi fericită, eu voi fi și mai fericită. O iubesc enorm, dar nu sunt genul acela de mamă călare pe copil, nu sunt o mamă posesivă. O las să-și trăiască viața, să se bucure de prieteni, de gașca ei.

Este fericită cu iubitul ei și atâta timp cât o văd zâmbăreață eu nu pot decât să mă bucur. Nu s-au logodit, nu încă, dar vă anunț, vă țin la curent! Ea nu o să vă țină la curent, poate eu să mai scap vreun secret. Sarei îi place intimitatea foarte mult, să nu se discute despre lucurile personale”, ne-a declarat Adina Buzatu.

La 18 ani, Adina Buzatu și-a cumpărat casă. A spălat și parbrize!

Adina Buzatu s-a născut pe 18 martie 1977 și a reușit, prin forțele proprii, să ajungă o stilistă cunoscută în România. Vedetei i-a plăcut munca de mică. La vârsta de 15 ani, spăla parbrize în intersecții, pentru a câștiga bani.

La doar 16 ani, Adina lucra deja într-o firmă de import, iar la 18 ani muncea într-un casino bucureștean. La vârsta majoratului, Adina își cumpăra deja propria casă.

Creatoarea de modă a demarat prima ei afacere la vârsta de 20 de ani, compania ei devenind cel mai important exportator de fier vechi din România. Și-a lansat, ulterior, propriul showroom de pielărie și haine de blană, iar din 2006, a deschis firma pe care o are și acum.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
S-a făcut cea mai mare investiție de până acum la Imperiul Leilor!
banner Tibi gDobrica
banner denise rifai dan bittman png
banner Bella Santiago png
Adela Popescu și Radu Vâlcan se iubesc ca în prima zi
 Alex Gavrilescu, arhitectul de la „Visuri la cheie” a intrat în echipa lui Smiley, la „Vocea României
image
actualitate.net