Temerile Andreei Perju după divorț

#Exclusiv Click!

Frumoasa actriță Andreea Perju (37 ani)  s-a separat de tatăl celor două fetițe ale sale, Ada (9 ani) și Mara (13 ani). Perju a fost întotdeauna mai reținută în expunerea vieții sale de familie pentru că și-a dorit intimitate.

Însă după 13 ani de relație se pare că cei doi soți au decis că cel mai bine este să o ia pe drumuri separate dar să își crească fetițele împreună. “Am făcut tot ce se putea, dar nu a mai mers”, a declarat Andreea Perju, în cadrul emisiunii “La Măruță”, de la ProTV, despre producerea rupturii dintre ea și soțul ei. Cu care s-a căsătorit în anul 2009.

Citește și: Ce restricții are Andreea Perju pentru fetele ei!: «Nu le cresc în puf, nici în globuri de cristal»

De altfel, Perju a mai mărturisit la un moment dat că relația ei cu soțul s-a degradat în timp poate și din cauza faptului că amândoi s-au concentrat mai mult pe copii, în viața lor intervenind alte priorități.

Contactată de Click!, actrița nu a dorit să mai facă declarații pe tema despărțirii de soțul ei, însă ne-a mărturisit ce își dorește să facă de Crăciun, alături  de cele două fete ale sale.

Interesant de urmărit: Andreea Perju s-a operat de urgență: «Aștept rezultatele biopsiei»

„Suntem foarte fericite și entuziasmate de faptul că am achiziționat o casă nouă și încă ne bucurăm de ea, ni s-a îndeplinit un vis. Nu apucăm să ne mutăm până de sărbători dar eu și fetele ne-am propus să mergem să facem bradul acolo, să îl împodobim în casă nouă. Ne pare rău că nu ne mutăm încă dar mai avem multe lucruri de aranjat.

Înainte de Crăciun eu voi pleca cu Mara într-o tabără de schi, în Italia. Ea e acum în perioada preadolescenței, are 13 ani și simt nevoia să fiu doar eu cu ea. Ne întoarcem de acolo pe 23 decembrie, apoi vom împodobi bradul în casă nouă.

Eu sunt pe stil tradițional, facem Crăciunul acasă, cu fetele și cu tata, și Revelionul la fel. Apoi s-ar putea să plec cu Ada, cu cea mică, într-o tabără cu baschetul”, ne-a mărturisit Andreea Perju.

Vezi și: Acum mămici, în trecut goale în Playboy: sânii Andreei Antonescu au costat cel mai mult din istorie

Ce temeri are Andreea Perju din postura de mămică

Într-un interviu din această vară pentru Click!, Andreea Perju ne-a povestit care sunt cele mai mari frici ale ei, de când este mamă. Perju ne-a mărturisit  atunci de ce anume îi este cel mai  frică.

„Cel mai frică îmi este de vicii și de anturaj. Eu o să fiu mereu lângă fetele mele și o să vorbesc cu ele, le voi da cele mai importante sfaturi. De fapt, le dau sfaturi în fiecare zi, încerc să le învăț și cu valoarea banului și încerc să le implic în tot felul de activități și la restaurantul nostru, că strâng două pahare, că fac lucruri…

Cred că e foarte important că copiii mei să înțeleagă că banii nu se fac ușor și că într-adevăr dacă îți dorești să ai un anumit nivel de trăi asta vine la pachet cu muncă suplimentară.”, a mai adăugat Andreea Perju care este foarte atentă și strictă în educația fetelor sale, cărora încearcă să le explice cum e viața și să le ofere diverse experiențe inedite.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net