Andreea Perju s-a operat de urgență: «Aștept rezultatele biopsiei»

Ultima actualizare:

Andreea Perju, 37 de ani, a ajuns pe mâna medicilor după ce a dezvoltat un adenom la unul dintre sâni, iar în timp situația s-a agravat. Vedeta a fost diagnosticată în urmă cu 8 ani, însă din cauza profesiei, care a solicitat-o din plin, nu a găsit timp să se opereze. 

image

Actrița a trecut printr-o experiență teribilă, care a făcut-o să realizeze că trebuie să pună sănătatea pe primul loc, indiferent de circumstanțe. Medicii i-au descoperit acum ani de zile, o tumoare benignă la sân, pe care Andreea a monitorizat-o, dar nu s-a operat la acel moment. 

Citește și: Ana Morodan, după ce și-a operat sânii. Cum s-a filmat pe patul de spital

În timp, adenomul a mai dezvoltat încă două mici tumori benigne, tot în zona sânului, ceea ce a alarmat-o pe actriță și a fost nevoită să ia imediat măsuri. Andreea Perju a ajuns de urgență pe masa de operație, iar în cadrul intervenției, i-au fost extirpate formațiunile tumorale. 

Andreea Perju a dezvăluit fanilor, pe rețelele de socializare, problemele de sănătate cu care s-a confruntat recent și i-a sfătuit să meargă la control periodic și să nu procedeze ca ea. Vedeta a mărturisit că așteaptă rezultatele biopsiei și că o să-i țină la curent în privința situației. 

Nu rata nici: Brigitte a suferit o operație complicată. Ce i-a transmis lui Florin Pastramă, după ce a «abandonat-o» în spital

  ,,Gata, a trecut dar o să vă povestesc un pic despre episodul meu că poate vă ajută să conștientizați că e important să mergeți la controale periodice, să țineți sub control și să vă ascultați instinctul atunci când vine momentul să acționați.De 8 ani țineam sub control un adenom la sânul stâng care, din păcate, în ultimul an, din cauza stresului si dezechilibrului hormonal, a mai dezvoltat 2 “frați”

În Octombrie am zis TREBUIE să fac ceva dar , româncă fiind, am tot amânat momentul deoarece sănătatea o punem pe locul 100 și mereu găsim situații care au întâietate. 😔🙄Nu- s mândră de asta dar câți dintre voi vă regăsiți în descrierea mea?

Așa că au mai trecut 9 luni și “domnul” s-a înmulțit și a și crescut la aproximativ 3 cm. După ultima ecografie am zis e momentul să acționez. Am vorbit cu 2 doctori.

  Doar cu gândul la fetițele mele și la faptul că sunt un exemplu pentru ele. Le-am explicat ce urmează să se întâmple, de ce am ales așa și cât suntem de norocoase că medicina a evoluat atât de mult încât putem opri dezvoltarea unei posibile boli printr-o intervenție chirurgicală și că asta ne va liniști psihicul care e prietenul sau dușmanul nostru, depinde mult de situație. Cred că o minte sănătoasă și pozitivă ajută corpul să rămână în armonie.

Mai e un hop, aștept rezultatele biopsiei și merg mai departe pentru că viața e prea frumoasă ca să rămân blocată în încercările ei. 🤗🤗🤗Gânduri bune și aveți grijă de sănătatea voastră, în esență de la ea ar trebui să pornească prioritățile, restul vine pe lângă! ", a spus vedeta. 

Andreea Perju, secretul unei siluete de vis, după două nașteri

Andreea Perju este cunoscută drept una dintre vedetele care se menține mereu într-o formă fizică extraordinară. Actrița, mamă a două fetițe adorabile, etalează mereu trup tonifiat, cu abdomen plat și picioare sculptate, iar multe dintre fanele ei s-au întrebat prin ce minune Andreea Perju reușește să arate mereu impecabil. Se pare că secretul ei vedetei este...echilibrul alimentar și sportul parcticat de plăcere. 

Stai să afli și: Cătălin Botezatu a ajuns din nou la spital! „Acolo mi s-a întâmplat”

,,Eu nu am diete, nu am ținut niciodată, mă țin de sport și sportul m-a ajutat foarte mult în perioada asta destul de tensionată. Merg la sală de 5 ori pe săptămână și dacă  nu apuc să merg la sală fac online dar încerc să mă țin de chestia asta pentru că m-a ajutat să rămân într-un echilibru și cred că sportul ne ajută la starea de bine.", a declarat actrița pentru Click!, în urmă cu ceva vreme. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net