Exclusiv! Andreea Perju, despre cum să ai un trup la 37 de ani ca la 20. Rețeta succesului și a unei vieți perfecte

Ultima actualizare:

Andreea Perju are acasă două frumuseți de fete desprinse parcă din reviste, pe Mara, de 12 ani, și pe Ada, de doar 8 ani și jumătate, care pare că îi calcă pe urme în actorie. Actrița are 37 de ani și este mândră de copiii ei. A povestit pentru Click! despre cum se întreține, teama de război și educația micuțelor ei dar și faptul că abia așteaptă să plece într-o vacanță cu toată familia, plănuită deja în Tenerife.

Andreea Perju este o femeie norocoasă, se bucură de viața de familie
Andreea Perju este o femeie norocoasă, se bucură de viața de familie
  • Andreea, cum ești în aceste vremuri pe care le trăim?

Ne-am pus cam pe pauză cu toate,  pentru că situația nu prea ne permite deocamdată să fim foarte productivi cât foarte concentrați pe ceea ce facem, dar continuăm proiectele în online, continuăm proiectele în tv.

  • Plănuiești o vacanță?

În luna aprilie mi-am propus să am o primă vacanță și recunosc că abia o aștept. Mergem cu familia în Tenerife, chiar înainte cu o săptămână de Paște, și acum sperăm chiar să se întâmple chestia asta pentru că acum, de la zi la zi, chiar se întâmplă situații și lucruri neprevăzute, pe care nu le putem controla.

  • Ți-a fost teamă de chestia asta cu războiul?

Mi-a fost! Acum am lucrat destul de mult cu mine, pentru că am conștientizat că  războiul lor nu e războiul nostru și chiar dacă simt efectiv că ni s-a declanșat  tuturor frica colectivă cred că e foarte important să încercăm să rămânem sănătoși la cap  și, oricât de teamă ne-ar fi, să încercăm  să fim într-un echilibru și să ne vedem de viețile noastre pentru că  tendința a fost să ne concentrăm pe viețile altora. 

  • Știi că sunt mulți care și-au închiriat apartamente în afara țării, de teama războiului, sau care stau cu bagajul la ușă! Ai avut un astfel de impuls ?

Nu! Eu nu am făcut asta pentru că eu m-am informat foarte mult și sper să nu ajungem în situația lor care este absolut dramatică și sper să se oprească această situație iar noi să rămânem doar cu această frică pe care am simțit-o și am resimțit-o cu toții, și este absolut normal să simțim așa!

  • Cum merge afacerea cu restaurantul?

Bine! Mă ocup în continuare de cele două restaurante, ele merg, sunt pe linia de plutire, mă concentrez  foarte mult și acolo și îți mărturisesc că mă bucur foarte mult că fetițele  nu resimt atât de tare toată situația asta anxioasă din jur. Le-am explicat niște lucruri despre ce înseamnă războiul, că de fapt este o situație care se întâmplă foarte rar și din  păcate noi o trăim acum dar asta nu înseamnă că a început  și la noi și că nu suntem în pericol. Cred că e foarte important cum ne raportăm la război cu atât mai mult când avem și copii.

  • Cum sunt fetițele tale acum? Ce activități mai fac? Atentează la dressingul mămicii?

Fetițele sunt bine, merg la școli, în primul rând, că asta e foarte important. Ada (8 ani și jumătate) face dans, Mara (12 ani)  face în continuare baschet. Ada atentează la tot ce înseamnă dressingul mămicii, adică mi se întâmplă de multe ori să o găsesc încălțată pe niște tocuri și dansând în oglindă. Este super simpatică! Sunt foarte simpatice amândouă! Ada face actorie sâmbătă. Pe ea încerc să o dezvolt pe partea artistică, iar Mara rămâne pe partea pragmatică, cu școala, Mara este un elev  exemplu și asta fără să pun eu foarte multă presiune pe ea. Când spui că copiii au personalități diferite, chiar au personalități diferite și cred că e foarte important să îi creștem și în funcție de nevoile lor,  nu doar la indigo, pentru că dacă  unul e foarte bun pe ceva  nu înseamnă că și celălat trebuie să fie foarte bun pe același lucru.

  • Dar la un al treilea copil te-ai mai gândit?

Doamne, nu! Am pisici…

  •  Țîi vreo dietă de primăvară?

Eu nu am diete, nu am ținut niciodată, mă țin de sport și sportul m-a ajutat foarte mult în perioada asta destul de tensionată. Merg la sală de 5 ori pe săptămână și dacă  nu apuc să merg la sală fac online dar încerc să mă țin de chestia asta pentru că m-a ajutat să rămân într-un echilibru și cred că sportul ne ajută la starea de bine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net